Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
hocam sivi sogutmayi birazda kozmetikden alıyorum ama phantomun argb modelide cok iyi bir model
ben spiriti aliyim en iyisi ya ikinci elle ugrasmaktansa
CPU sogutucu almayi düşünüyorum su anlik aklımda Thermalright Phantom spirit var fakat 2. elden sıvı sogutma almak da mantikli geldi.
2.elden sogutma almak sizce mantıklı mı?
Hocam tavsiye olarak sıvı soğutma 2.el alınmaz elime birkaç kere geçti nedenlerine gelirsek.
1- motor ömrü.
2- hor davranırmış olabilir hava aldısa içi oksitlenme, kireçlenme ve korozyon yapabilir
3- içini açıp bilinmeyen bir sıvı takviyesi yapılmış olabilir
Bunlar hayli hayli yeter alınmaması için bence tabii ki de fiyatı iyi olan her şey alınır ama bazı gerçekleri görmemezlikten gelmemek gerekiyor.
Hocam tavsiye olarak sıvı soğutma 2.el alınmaz elime birkaç kere geçti nedenlerine gelirsek.
1- motor ömrü.
2- hor davranırmış olabilir hava aldısa içi oksitlenme, kireçlenme ve korozyon yapabilir.
3- içini açıp bilinmeyen bir sıvı takviyesi yapılmış olabilir.
Bunlar hayli hayli yeter alınmaması için bence tabii ki de fiyatı iyi olan her şey alınır ama bazı gerçekleri görmemezlikten gelmemek gerekiyor.