Adam 3 sene önce kartı almış, üstünde sucuklu yumurta pişirmiş, fanları dönerken yorgunluktan sigara yakacak kıvama gelmiş ilana kutu, fatura duruyor, sıfır ayarında yazıp mağaza fiyatından fazlasını istiyor. Lan mağazadan alsam adamlar buyur abi deyip taksit falan yapıyor, garanti veriyor, kutuyu ilk ben açıyorum. Senin o tozlanmış, macunu kurumuş, sadece LoL oynadım deyip aslında 7/24 mining tarlasında ırgat gibi çalıştırdığın karta ben niye sıfır parası vereyim?
Bir de bunların meşhur dolar arttı kardeş savunması var. Dayı sen o kartı dolar 8 lirayken aldın, kullandın, eskitin. Şimdi dolar 30 oldu diye senin eskimiş silikonun niye şarap gibi değerleniyor?
Mesaj atıyorsun, kardeşim bunun sıfırı zaten bu para diyorsun herif sana o zaman git sıfırını al diye trip atıyor. E alacağım zaten güzel kardeşim, seni niye zengin edeyim? Amacımız ölücülük değil ama enayi de değiliz. Kendi malını bulunmaz hint kumaşı sanan, elindeki GT 1030'a RTX 4090 muamelesi çeken şu tayfayı artık bir kendilerine getirelim. Bu konu ilaç gibi geldi, tam destek ateşlemeye devam.