Mesela ticaret bakanlığının şu ilana yüklü bir miktarda ceza kesmesi lazım, fakat gelir birazdan "serbest piyasa abi ya." diye gezenler.Eki Görüntüle 219267
Katılıyorum. Sizce bu normal bir şey mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Off... NedenEki Görüntüle 219267
Ürün açıklamasına, ürünü pazarlayan İnfluncer'lar gibi boya badana çekenler var da bu farklı bir seviye.
G29 : Deri direksiyon simidi ve el yapımı dikişleri ile yolu hissetmenin zevkini yaşayın!
- Makaleler
- 14
Bu ateşli hanımefendiden 2014 çıkışlı ekran kartı alarak Minecraft'ta 20 FPS deneyimi yaşayabilirsiniz efenim. - Çorumlu Suat abiEki Görüntüle 219267
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
- GT 710 ilanı için yazmıştım.Bu ateşli hanımefendiden 2014 çıkışlı ekran kartı alarak Minecraft'ta 20 FPS deneyimi yaşayabilirsiniz efenim. - Çorumlu Suat abi
+ Evet buyrun. Kutusu ve pazarlık var. Satıcı garantili.
- Harika! İkisi de geliyor değil mi?
+ :
Buna param yetmedi sıfırını alayım diye bir tabir var biliyorsunuz.
Şaka bir yana gerçekten bu düşünce ile sıfır 9070XT'ye çıktıtm bir şekilde.
3070'i satıp 13/14'e 6900XT alayım dedim, bari güncel olsun 18'e çıkıp 7800XT alayım dedim baktım piyasası arttı 22 civarına 7900GRE falan alacağıma gidip 25/26'ya sıfır 9070 alayım dedim en son 30'a 9070XT aldım.
Yani saçma fiyatlar var dün bir arkadaşa bakıyoruz 3060'a 8000 vereyim diyor, 6700XT'ye 9500 falan diyor. Kafayımı yediniz baba verilir mi bu paralar bu kartlara. 3070'ler 11/12k falan dalga geçercesine.
2.el kart alacaksan eski nesil alacaksan eğer ne kadar peformanslı alıyorsan o kadar kar sana ama onların fiyatı da ateş pahası. Performans için 3080 alayım desem 15/16 vereceğime üstüne bir şekilde ekleyip sıfır 9060XT falan alırım daha iyi en azından güncel kart garantisi var kafa rahat.
Guilty Conscience
Üstün
Adam 3 sene önce kartı almış, üstünde sucuklu yumurta pişirmiş, fanları dönerken yorgunluktan sigara yakacak kıvama gelmiş ilana kutu, fatura duruyor, sıfır ayarında yazıp mağaza fiyatından fazlasını istiyor. Lan mağazadan alsam adamlar buyur abi deyip taksit falan yapıyor, garanti veriyor, kutuyu ilk ben açıyorum. Senin o tozlanmış, macunu kurumuş, sadece LoL oynadım deyip aslında 7/24 mining tarlasında ırgat gibi çalıştırdığın karta ben niye sıfır parası vereyim?
Bir de bunların meşhur dolar arttı kardeş savunması var. Dayı sen o kartı dolar 8 lirayken aldın, kullandın, eskitin. Şimdi dolar 30 oldu diye senin eskimiş silikonun niye şarap gibi değerleniyor?
Mesaj atıyorsun, kardeşim bunun sıfırı zaten bu para diyorsun herif sana o zaman git sıfırını al diye trip atıyor. E alacağım zaten güzel kardeşim, seni niye zengin edeyim? Amacımız ölücülük değil ama enayi de değiliz. Kendi malını bulunmaz hint kumaşı sanan, elindeki GT 1030'a RTX 4090 muamelesi çeken şu tayfayı artık bir kendilerine getirelim. Bu konu ilaç gibi geldi, tam destek ateşlemeye devam.
Bir de bunların meşhur dolar arttı kardeş savunması var. Dayı sen o kartı dolar 8 lirayken aldın, kullandın, eskitin. Şimdi dolar 30 oldu diye senin eskimiş silikonun niye şarap gibi değerleniyor?
Mesaj atıyorsun, kardeşim bunun sıfırı zaten bu para diyorsun herif sana o zaman git sıfırını al diye trip atıyor. E alacağım zaten güzel kardeşim, seni niye zengin edeyim? Amacımız ölücülük değil ama enayi de değiliz. Kendi malını bulunmaz hint kumaşı sanan, elindeki GT 1030'a RTX 4090 muamelesi çeken şu tayfayı artık bir kendilerine getirelim. Bu konu ilaç gibi geldi, tam destek ateşlemeye devam.
Dagster3532
Becerikli
@Shuichi Tatsuo, @Guilty Conscience, desteğiniz için teşekkür ederim hocam fakat ilana da ihtiyacımız var ki hem örnek olsun hem de tepkimizi ortaya koymuş olalım.
348375
Deneyimli
@Shuichi Tatsuo, @Guilty Conscience, desteğiniz için teşekkür ederim hocam fakat ilana da ihtiyacımız var ki hem örnek olsun hem de tepkimizi ortaya koymuş olalım.
Elimde 3050 var kaça koyayım ilana.
yeni bir kart temin edecek kadar fiyat olması yeterli.