@talongod, hocam size katılıyorum benim de merak ettiğim eksik kısımda buydu umarım konu sahibine de fikir olur, son bir sorum olacak, 2. elde çok fazla HP Victus cihazlar var hall sensöründen dolayı mı satılıyor bu cihazlar? 8845HS işlemcili cihazların hepsi HP Victus :unsure:

Sadece sensörden dolayı satılıyor diyemem. Çünkü her şeyin satıcısı ve alıcısı var. Ama birçoğu elden çıksın diye satılıyor.
Mesela @Hasan Merkit hocam da 2 Victus cihazını sattı diye biliyorum bu muhabbetlerden dolayı.

Bir de, 8845HS işlemcili cihazlar sadece Victus tarafında yok. En basit örnekle, sizin attığınız MSI Katana ilanındaki işlemci de 8845HS.

@talongod

Hocam sanırım bu konuda danışma sizde, şimdi konu başlığından çıkıp bambaşka yerlere gitti ama ben müzisyenim sahnede kullanıyorum, sadece müzik çalmak amaçlı düşünün ama kullandığım program ekran kartından yiyor, yani performansı oraya bağlı diyeyim yiyor biraz şey oldu.

Velhasıl, kibar olsun diye 14” istiyorum ama diğer arkadaş kafamı karıştırdı ısınma durumları falan, 7-8 saat aralıksız her gün müzik çalacak cihaz ve bazen stüdyo programları kullanılacak, 14” ten uzak mı durmalıyım?

Birde beyaz renk olsa varya tadından yenmez benim yaptığım işte görsellikte çok önemli.

Şu anda Macbook Pro M4 kullanıyorum ama işletim sistemi bana zor geliyor, aksatıyor beni. O yüzden tekrar hızlı bir şekilde Windows a dönüş : )) Zaten alalı birkaç ay oluyor, ilanda satılmak üzere biriyle anlaştık sayılır.

Macbook satılırsa daha aşağı bütçede bir cihaza geçmek istiyorum çünkü şunu daha iyi anladım işyerinde en iyisini kullanınca daha çok para kazanmıyoruz yani sonuçta müzik çalmak amaçlı, ama dediğim gibi ekran kartı iyi olmalı.

Lenovo vardı bende Macten önce RTX4050 ekran kartlı, benim kullandığım programda lenovo mac i yer ısırır bitirir, sözde mac kaliteli ama diğerinde ekran kartı iyi olunc her türlü pişmanlık duydum, tabii mac in de üst segmentleri var ama 200k bütçe çıkarmak istemiyorum sadece elma logosu var diye.

TAMAMINI OKUMAK İSTEMEYENLER İÇİN;

Eğer 14” sorun olmazsa bana güzel özellikle açık renkli bi laptop önerebilirseniz sevinirim, eğer uzak durun diyorsanız çok kaba olmayan bir laptop önerirseniz çok sevinirim. 😊

@cancka, 14" cihazlar genel olarak ısınmaya çok müsaitler, iyi soğutmaya sahip modeller de bütçenizde yok. O yüzden daha büyük ve kaba durmayacak bir cihaza yönelebiliriz. Sıfır olarak 40.000 TL bütçede cihaz yok, çok ara bir bütçe. Altında var, üstünde var; burada yok. O yüzden ya ikinci ele bakmalıyız ya da bütçeyi artırmalıyız.

@cancka, 14" cihazlar genel olarak ısınmaya çok müsaitler, iyi soğutmaya sahip modeller de bütçenizde yok. O yüzden daha büyük ve kaba durmayacak bir cihaza yönelebiliriz. Sıfır olarak 40.000 TL bütçede cihaz yok, çok ara bir bütçe. Altında var, üstünde var; burada yok. O yüzden ya ikinci ele bakmalıyız ya da bütçeyi artırmalıyız.

İkinci el düşünüyorum hocam, garantisi devam eden falan temiz bi şeyler bulurum belki. Birde siz bütçenin altında ve üstünde öneri yapabilir misiniz, mesela en azından modelleri aklımda tutayım ona göre ararım ikinci el arasam bile?

Hp victus için olumsuz şeyler okudum konuda, aslında beyaz renk bulmuştum güzel bi tane ikinci el 30k bütçede.

Bu ilandaki garantisi devam eden bi cihaz mesela, rengi beyaz.

Bu cihazın aynısı birde benim yakınlarımda var garantisi Şubat ayında bitmiş onun, 30k

İkinci el düşünüyorum hocam, garantisi devam eden falan temiz bir şeyler bulurum belki. Bir de siz bütçenin altında ve üstünde öneri yapabilir misiniz, mesela en azından modelleri aklımda tutayım ona göre ararım ikinci el arasam bile?

HP Victus için olumsuz şeyler okudum konuda, aslında beyaz renk bulmuştum güzel bir tane ikinci el 30k bütçede.

Bu ilandaki garantisi devam eden bir cihaz mesela, rengi beyaz.

Bu cihazın aynısı bir de benim yakınlarımda var garantisi şubat ayında bitmiş onun, 30k.

Selam, madem düşünmüyorsunuz ikinci eli zorlamanın bir manası yok.

HP Victus cihazları kullanıcısı olarak önermiyorum. Şirket politikaları saçma, kronik olduğunu kabul ettikleri sorun vasıtasıyla servise gelen cihazlara bile sıfır anakart masrafı çıkartıyorlar. Servisleri de BDH Bilişim. Önermiyorum Victus tarafını.

Daha düşük bütçede önerim:

Daha yüksek bütçede önerim:

Görünüm önemli dediğim gibi sahnede kullanıyorum, kocaman parıl parıl cihaz götürmek istemiyorum Mac ten sonra.
Selam, madem düşünmüyorsunuz ikinci eli zorlamanın bir manası yok.

HP Victus cihazları kullanıcısı olarak önermiyorum. Şirket politikaları saçma, kronik olduğunu kabul ettikleri sorun vasıtasıyla servise gelen cihazlara bile sıfır anakart masrafı çıkartıyorlar. Servisleri de BDH Bilişim. Önermiyorum Victus tarafını.

Daha düşük bütçede önerim:

Daha yüksek bütçede önerim:

Hocam ikinci el düşünüyorum yazmıştım ama.

i5 12th HX vardı bende lenovoda RTX4050 ile birlikte, ara ara sorun yaşadım ben bunu i5 ile ekran kartının uyumsuzluğuna bağlıyordum kendimce ama yanlış mı sizce hocam o günden sonra i5 e karşı bakışım değişti açıkçası.

İkinci elden de öneriler bekliyorum, diğer mesajda da dediğim gibi en azından model bileyim ikinci elini takip ederim.

Hocam ikinci el düşünüyorum yazmıştım ama.

Benim hatam, hemen düzeltelim durumu.

i5 12th hx vardı bende Lenovo'da RTX4050 ile birlikte, ara ara sorun yaşadım ben bunu i5 ile ekran kartının uyumsuzluğuna bağlıyordum kendimce ama yanlış mı sizce hocam o günden sonra i5'e karşı bakışım değişti açıkçası.

Problem donanımda değil, cihazda. i5 12. nesil hx serisi işlemciler Lenovo tarafında 15XXX9 serisine denk geliyor. O seride de anakart yanma problemi var. Bakış açınızın değişmesi normal, farklı bir cihazda aynı donanımı kullandığınızda fark edeceksiniz.

İkinci elden de öneriler bekliyorum, diğer mesajda da dediğim gibi en azından model bileyim ikinci elini takip ederim.

Önerileri yaparken hem bütçenizden ayrılmamaya, hem problemsiz bir cihaz bulmaya, hem de görünüşe önem verdim. Aralarındaki bence görünüş olarak en kabası Acer Nitro 5 diyebilirim.

@talongod, belirtilen modellerden en güzeli bence GameGaraj ama bu modelleri hepsi kaba modeller eğer 14 inç bakıyorsanız APU modellere bakın derim hem sıfır alırsınız hem de bir miktar paranız da cebinizde kalır.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x-3060-macbook-takas-yapilir-1268345075/detay fiyatı biraz gereksiz bence ama iş görür pazarlık kesinlikle yapılmalı.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-g14-ryzen-7-16gb-ram-14-inc-1296331491/detay AMD mobil tarafında pek iyi değil ama.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ram-1tb-ssd-rtx4060-16-165hz-1294542768/detay 16 inç ve dediğiniz kalıba uymuyor ama bence fena değil.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...g-zephyrus-g14-32gb-rtx-3060-1243626088/detay bu ilk attığımın daha uygun hali.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tebook-asus-rog-zephyrus-g14-1287331571/detay bence almanız gereken model tam olarak bu hem beyaz hem de işleriniz için de yeterli ve iyi bir işlemcisi de bulunuyor ayrıca fiyatı da iyi.

Son düzenleme: