Tulpar ne kadar daha iyi gibi görünse de Monster'in o serideki cihazları kesinlikle alınmaz. Bütçe nedir?

Aynı fiyatlara alacağınız masaüstü çok daha iyi performans verecektir. Laptoplar mühendislikleri gereği daha kısık modeller oluyorlar. (termal iletim, alan küçüklüğü vb.)

Cihaz çok iyi, biz de öneriyoruz ancak bütçenin iki katından bile fazla bir fiyatı var.

İstedikleri kadar değiştirsinler. Herhangi bir açıklama yapmadan direkt piyasaya 15xxx10 serisini saldılar. Çok iyi fırsat gelmediği sürece Lenovo LOQ önermem.
Hocam bütçe konusu epey karışık..
Eğer sıfıra yönelirsem uzun süre götürecek bişey almam lazım, bu da minimum 60k demek.
Bu yüzden kısa süreliğine idarelik bişey bakıyorum. Direkt yaşadığım ilçe de satılanlardan alacağım.

Laptop veya masaüstü fark etmez, işimi görsün cs2 ve metin2 yi rahat oynatsın yeterli.

En çok aklıma yatan ilan bu; (22k pazarlıklı)

Hocam bütçe konusu epey karışık.
Eğer sıfıra yönelirsem uzun süre götürecek bir şey almam lazım, bu da minimum 60k demek.
Bu yüzden kısa süreliğine idarelik bir şey bakıyorum. Direkt yaşadığım ilçe de satılanlardan alacağım.

Laptop veya masaüstü fark etmez, işimi görsün CS2 ve Metin2'yi rahat oynatsın yeterli.

En çok aklıma yatan ilan bu; (22K pazarlıklı)

60k bütçe bir laptop için iyi değerler, eğer hedefiniz o yöndeyse öneri yapabilirim. İdarelik bir şey bakıyorsanız elinizden hızlı çıkartmanız için laptop önermiyorum, eski bir cihaz aldığınızda son sahibi oluyorsunuz diyebilirim.

60k bütçe bir laptop için iyi değerler, eğer hedefiniz o yöndeyse öneri yapabilirim. İdarelik bir şey bakıyorsanız elinizden hızlı çıkartmanız için laptop önermiyorum, eski bir cihaz aldığınızda son sahibi oluyorsunuz diyebilirim.

Sıfıra yönelirsem alacağım cihaz belli;
Ggaraj 8945hx/5060

Ancak şu an önceliğim dediğim gibi idarelik uygun bir şey. Sıfır son çare olarak seçenek.
Belirttiğim sisteme 20-22K verilir mi sizce?
144Hz Rampage monitörü de var fiyata dahil.

İstedikleri kadar değiştirsinler. Herhangi bir açıklama yapmadan direkt piyasaya 15xxx10 serisini saldılar. Çok iyi fırsat gelmediği sürece Lenovo LOQ önermem.
Ben önerebilirim, çünkü performans gayet iyi. Arkadaşım alalı 1 yıl oldu sanırım, onda bir sorun olmadı. Ben de daha yeni 15IRX10 aldım. Tabi ilk önce söylendiği gibi en az 1 yıl kullanıp sorun çıkıyor mu diye bakmam lazım.