paricfy

Başarılı
Merhaba, herkese iyi akşamlar.

2. el loadcell yükseltmesi yapılmış Fanatec csl Elite alınır mı?

Cihaz kozmetik olarak biraz eski. Sorunsuz çalışıyormuş. Elden alacağım için test edeceğim. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

O fiyata loadcelli bir de... alınır tabi hocam ama fiyat çok düşük bir bit yeniği olabilir. Sadece base ve pedalları mı veriyor yoksa direksiyonu yok mu?
Komple set hocam. İnternetten biraz baktığımda pedallarda kronik sorun olduğunu gördüm. Isınınca başlıyormuş sorun.

Moza R3 ve bu set arasındayım.

Son düzenleme:
Hocam CSL Elite zaten nispeten eski bir model o tür kronik sorunları olduğunu duymuştum.
Moza R3'ü tavsiye etmem. Hem tork olarak hem malzeme kalitesi olarak fiyatını hak etmiyor.

PXN VD4 hem daha yeni hem tork olarak daha güçlü, direksiyonu daha iyi ve fren performans kiti içinde geliyor. Nakit aldığınızda Moza R3'ten daha uyguna geliyor.

Taksitle almak isterseniz de yine aynı ithalatçı 25K'dan koymuş. R3'te

Ben PXN VD6 kullanıyorum. Daha önce R3 kullandım. Aralarında çok fark var.

Önsipariş ile 26K'ya almıştım. Herkese de bas bas bağırdım Moza R3 fiyatına bunu alın diye ama kimse dinlemedi :)

Hocam CSL Elite zaten nispeten eski bir model o tür kronik sorunları olduğunu duymuştum.
Moza R3'ü tavsiye etmem. Hem tork olarak hem malzeme kalitesi olarak fiyatını hak etmiyor.

PXN VD4 hem daha yeni hem tork olarak daha güçlü, direksiyonu daha iyi ve fren performans kiti içinde geliyor. Nakit aldığınızda Moza R3'ten daha uyguna geliyor.

Önsipariş ile 26K'ya almıştım. Herkese de bas bas bağırdım Moza R3 fiyatına bunu alın diye ama kimse dinlemedi :)
Moza R3 o ara rakiplerine nazaran daha iyi malzeme kalitesine sahip bir modeldi, ondan o kadar revaçtaydı.

Bu modeli ilk defa duyuyorum. Gözüme çarpan şey genelde gelbura da hep daha uygun olur ama attıklarınıza baktığımda gelbura da çok pahalı görünüyor. Ayrıca bunların kroniği falan var mıdır? Biraz cihazdan bahseder misiniz rica etsem.

Bu modeli ilk defa duyuyorum. Gözüme çarpan şey genelde gelbura da hep daha uygun olur ama attıklarınıza baktığımda gelbura da çok pahalı görünüyor. Ayrıca bunların kroniği falan var mıdır? Biraz cihazdan bahseder misiniz rica etsem.
Hocam yeni geldi çünkü duymamanız normal :) Ben Moza R3'ü iade ettikten sonra yeni direksiyon arayışımda keşfettim. PXN eskiden beri direksiyon satıyordu ama Rampage ile aynı yere fason ürettirip o şekilde dişli kalitesiz ürünleri vardı. Ancak 2 yıldır V12 Lite modelleri ile başlayarak Direct Drive modeller de ürettirmeye başladılar. Benim kullandığım VD serisi modeller yurtdışında yaklaşık 4-5 aydır var ve kronik olarak bir sorunu olduğuna şahit olmadım. Almadan önce de hem yayıncı hem youtube incelemelerinin tümünü taradım. Alanların hepsi memnundu.

VD6'yı iki haftadır her gün kullanıyorum. Aldığım ilk gün yazılım güncellemesi sonrası pedalları görmeme sorunu oldu ama hemen bununla ilgili bir fix yaptılar şuan hiç bir sıkıntısı yok keyif alarak kullanıyorum. 6Nm sabit 7 Nm peak torku var. Giriş seviyesi bir modele göre bayağı bir terletiyor beni :D

Moza'lardan pahalı olmasının sebebi de Gelbura yine :))) sahibine söyledim insanlar bu markayı bilmiyor hadi ben araştırdım biliyorum da insanlar Moza'yı yeni duymuşken bunu bu fiyata nasıl satacaksınız diye. Umrunda olmadı ben her türlü satarım dedi :D
Aslında benim gibi ön sipariş verilseydi 26K ya hem debriyaj eklentisi almış olacaktınız hem daha ucuza gelecekti set. Şuan debriyajı çıkarttılar ve fiyatı 30k oldu.

Moza R3 ve R5'ten her konuda üstün bir cihaz şuanki haliyle dahi. (yazılımını biraz daha geliştirmeleri gerekebilir) Ben mağazadan alırken SimracersTR'den Mehmet bey de oradaydı o da denemiş ve benim söylediğimi söyledi.