İkinci el i5-3470 & RX 560 sistem alınır mı?

Bilgisayarcının bozuk deyip yapılması için para isteme ihtimali var. Elindeki bozuk kartla değiştirip bozuk diyebilir.

Aynen öyle anakartta sadece 1 port çalışıyor Ethernet'te çalışmıyordu. Dandik bir adaptör ve çoklayıcı sonuç 900 TL bu da bayağı oldu 6 ay falan.

Alınmaz o paraya. Postal denen arkadaşın da dediği gibi öyle "darboğaz "olmaz. Darboğaz olacaksa takın LGA1155 platformundaki i3 2. nesil işlemcileri, asıl o zaman işte darboğaz olur. Daha iyilerini bulursunuz o paraya. Önceki sayfalarda atılmış bir tanesi mesela.

Bu var hocam,

veya

PSU'yu 600 watt yapıp 4 bin lira civarına 2. el bir ekran kartı takabilirim diye düşündüm.

Yok kardeşim öyle bir şey.

Ben olsam yaparım. Şu zamanda herkes ne kadar kazıklarsam o kadar iyi mantığında ilerliyor. Ben bilgisayarcı olsam bozuk kart veririm, sorumluluğu da üstüme almam. Her forumda bilgisayarcıdan PC alanların mağdurluğunu görüyoruz. Sen bilmediğin için böyle konuşuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…