pawEn
Üstün
Bir mahalle bilgisayarcısı, bir cahili kazıklamak için elinden gelen ne varsa yapar.aldığın parçanın aynısının bozuğunu nereden bulacak eleman?
Bir mahalle bilgisayarcısı, bir cahili kazıklamak için elinden gelen ne varsa yapar.aldığın parçanın aynısının bozuğunu nereden bulacak eleman?
anakarta psu ve anakartı takmak 2 dklık iş. adam işi yaparken yanından ayrılmazsın olur biter.Bir mahalle bilgisayarcısı, bir cahili kazıklamak için elinden gelen ne varsa yapar.
'' +Abi parçaları takar mısın?anakarta psu ve anakartı takmak 2 dklık iş. adam işi yaparken yanından ayrılmazsın olur biter.
Hayatımda 7 kez bilgisiyarcıya bilgisayar toplatmışımdır. bir kere bile kasa aldığım bir yerde öyle bir şey yaşamadım. Hayatında kaç kez bilgisayarıcya gittin söyle bi hele?'' +Abi parçaları takar mısın?
-Kardeşim işim var şu an sen 1-2 güne gel ben hazır vereyim sana.
+Abi sen takarken izlemek istiyorum.
-Kardeşim işim var diyorum bana güvenmiyorsan al parçalarını git.''
Ne diyeceksin böyle bir durumda? Dükkan dükkan bilgisayarcı mı gezeceksin? Böyle basit bir şeyi bile ne uzattınız yahu. Hayatınızda 1 kere bilgisayarcıya gitmişsiniz, o da insaflı denk gelmiş. Ülkeden bi' habersiniz.