Merhaba, iyi günler. İkinci el sitesinde bir satıcı ile Gigabyte Z790 D anakart ve i9-14900K işlemci için anlaştım. İşlemci ve anakartı sıfır almış. İşlemci Amerika’dan gelmiş; Amazon üzerinden faturası ve kutusu mevcut. Anakartın da faturası ve kutusu mevcut.
Ürünlerin garantileri var ancak satıcının dediğine göre işlemcinin Security (güvenlik) bandını kendisi açmış ve anakarta diğer bileşenlerle birlikte montajını gerçekleştirmiş. Sistemi açtığında sistem açılmamış, sorun anakarttanmış. Anakartın yenisi gelmiş ancak işlemciyi tekrar taktığında işlemcinin çalışmadığını söylemiş. Ne olmuş olabileceğini tam olarak bilmiyorum.
İşlemcinin pinlerinden birinde oksitlenmeye benzer bir iz var, kararmış gibi.
Ürünlerin garantileri var ancak satıcının dediğine göre işlemcinin Security (güvenlik) bandını kendisi açmış ve anakarta diğer bileşenlerle birlikte montajını gerçekleştirmiş. Sistemi açtığında sistem açılmamış, sorun anakarttanmış. Anakartın yenisi gelmiş ancak işlemciyi tekrar taktığında işlemcinin çalışmadığını söylemiş. Ne olmuş olabileceğini tam olarak bilmiyorum.
İşlemcinin pinlerinden birinde oksitlenmeye benzer bir iz var, kararmış gibi.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: