Telefon 3-4 yıl da götürür de iOS 18 ile eski telefonlar direkt ölüyor ve eski cihaz yani. Aynı paradaki kaçak ve Android telefon olarak ne var? Ona göre seçim yapabilirsin.

Android kamerası olsun işletim sistemi olsun hoşuma gitmiyor zaten oyun için kullanmıyıcam. İos 26 alıyor bu arada.

İkinci el alınan iPhone 12 diyorsunuz ama pil durumu ne kadar kullanıldığı gibi bilgiler yok. Şayet pil durumu iyi olmayan bir iPhone 12 iOS 26 yüklü olduğu takdirde sorun yaratacaktır. İlla iPhone istiyorsanız başka seçeneğiniz yok evet. Ancak yüklü olacak olan sürümün iOS 18 olup olmadığına dikkat edin.

Merhaba, yurt içi iPhone 12 alacağım 2. el. Fiyat 16.500, sorunsuz. Sizce alınır mı? Beni 2027 ortalarına kadar idare etse yeter yazılım desteği vs.
Apple olacaksa illa en az 13 olmalı ki o bile eskidi artık.
Ama Görütür mü götürür parası iyiymiş zaten 27 yılına götürür.

Pil konusunda sorun yaşarsınız ama değiştirmeniz gerekebilir.

Eger iOS istiyorsan ve android kullanmak hic istemiyosan paran da yetiyosa alinir bence tabii alacagin telefonun da ozelliklerine bagli simdi. Degiseni var mi? Degiseni varsa ne degismis? Pili yüzde kac? Pil degisimi yasanmis mi daha once? Yasanmissa degistirilen pil orijinal Apple pil mi yoksa yan sanayi dandik bi' pil mi? Kamera ve Face ID'de bi' sıkıntısı var mı? Bunlari gozeterek alirsan pek sıkıntı yasamazsın.

Son düzenleme:
Android kamerası olsun işletim sistemi olsun hoşuma gitmiyor zaten oyun için kullanmıyıcam. İos 26 alıyor bu arada.
iOS ile Android tek değerlendirilemez, iOS sadece Apple cihazlar içinken Android bir dünya cihaz için bir OS, ayrıca günümüzde ki markalar Android'i çok fazla profesyonel giydiriyorlar ve her marka için farklı bir arayüz ortaya çıkıyor, mesela OneUI ile ColorOS bir değil alakaları yok ama sorsan ikisi de Android, kaldı ki OneUI gayet güzel bir arayüz, hangi cihazdan geçeceksiniz 12'ye?