HoffleWads

Uzman
iPhone 13 Pro Max, köknar yeşili. Pil sağlığı %87. Kutu ve fatura var, hatasız cihaz tanıdıktan 45.000 TL. Sıfır iPhone 15 ise 45.000 TL.
Sizce hangisi daha mantıklı?

13pm 120 Hz büyük batarya ve piyasası sabit 2.elde al satçı gibiyim ben aldığım telefonu en fazla 6 ay kullanırım sonra üst modellere geçiyorum yeni 0 13 aldım değiştireceğim.

Sıfır iPhone 15 tercihimdir. Daha uzun güncelleme desteği ve A16 çip benim için daha önemli. Sırf ekranı için eski cihaz almaya değmez.

60Hz telefon devri kapandı dostum.

Dostum herkes telefonda oyun oynamıyor. 60Hz gayet günlük yaşantıda gayet kullanılabilir. Şahsen 120Hz ekranı bulunan telefonumu bile 60Hzde kullanıyorum. Boş yere pil tüketimine sebebiyet veriyor. Özellikle film, video izlerken anlamanız çok zor. Zira filmler sanıldığının aksine 24 kare çekiliyor. Hala bu standart devam ediyor.

13pm 120 Hz büyük batarya ve piyasası sabit 2.elde al satçı gibiyim ben aldığım telefonu en fazla 6 ay kullanırım sonra üst modellere geçiyorum yeni 0 13 aldım değiştireceğim.

%87 pil sağlığı ve eski cihaz. Alınmamalı.

Sıfır iPhone 15 tercihimdir. Daha uzun güncelleme desteği ve A16 çip benim için daha önemli. Sırf ekranı için eski cihaz almaya değmez.

Dostum herkes telefonda oyun oynamıyor. 60Hz gayet günlük yaşantıda gayet kullanılabilir. Şahsen 120Hz ekranı bulunan telefonumu bile 60Hz'de kullanıyorum. Boş yere pil tüketimine sebebiyet veriyor. Özellikle film, video izlerken anlamanız çok zor. Zira filmler sanıldığının aksine 24 kare çekiliyor. Hala bu standart devam ediyor.

%87 pil sağlığı ve eski cihaz. Alınmamalı.

Oyun oynamakla ne alakası var dostum. Gidip 60Hz bir telefona o kadar para vereceksin.
Hem minimal hem bataryası az hem kamerasıda kötü olacak Pro Max'e göre.
Onu geçtim siz hissetmiyorsunuz demek ki o mantıkla fazla güç çekecek diye monitörleri de 60Hz'ye alalım.
Ben telefondan film ve video seyretmiyorum küçük ekranda detay yakalanmıyor.
Bana kalsa da eski cihaz alınmamalı. Sonuçta bir telefon yani ama arkadaş 2 seçenek sununca %87 bataryalı iPhone alınır bence. Benim telefonum daha 2 senede %78'lere düştü.

Al sat yapacaksan yeni model 15i daha rahat satarsın ama özellik açısından 13Pro Max'de çok daha fazla özellik var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır 15, 13 Pro Max %87 pil ve A15 çipten dolayı geride kalıyor, 15'in güncelleme desteği daha fazla ve Dinamik Ada'ya sahip.

13 Pro Max çok kolay satılır çok Pro Max'ci tayfa var hem 3 kamera ucuz hem benim için önemli şeyler batarya Hz kamera güncelleme 2 yıl daha alır destek bitmedende satarım zaten satmazsam kullanırım pil 80'lere inince orijinal pil takarım.

13 Pro Max çok kolay satılır çok Pro Max savunan tayfa var hem 3 kamera ucuz hem benim için önemli şeyler batarya Hz kamera güncelleme 2 yıl daha alır destek bitmeden de satarım zaten satmazsam kullanırım pil 80'lere inince orijinal pil takarım.
13 Pro Max al geç ya. 15 alınmaz, küçücük telefon, hiçbir şeyi yok, 60 Hz ekran koymuş adamlar o kadar paraya.

Son düzenleyen: Moderatör: