Merhaba, aktif olarak iPhone XS Max kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Yaz gelmeden yeni bir telefon alacağım ve tek kriterim kamera ve pil sağlığı, onun dışında oyun oynamıyorum zaten. Normalde yeni telefon almayı planlıyordum ama plan değişti. Annem iPhone 14 Pro Max kullanıyor ve babam anneme yazın daha üst modelini alacak, eski iPhone 14'ü ise bana vereceklermiş. Sizce mantıklı bir karar olur mu yoksa illa sıfır mı almalıyım? Annemin telefonunda ufak tefek çatlaklar var ama o telefondan değil, kılıftan.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
14 Pro Max guzel telefon. Fakat Android tarafinda hem batarya konusunda hem de kamera da daha basarili urunler bulunuyor.
Android düşünmüyorum ama Apple fanboyu olduğumdan değil, yıllar boyunca Iphone kullandım alışabilir miyim bilmiyorum Android’e.14 Pro Max guzel telefon. Fakat Android tarafinda hem batarya konusunda hem de kamera da daha basarili urunler bulunuyor.
Alışması kolay ise Android’de alabilirim öyle marka takıntım yok.
Farid
Uzman
14 Pro Max iyi olur ve farkı çok rahat hissedersiniz. Bende de 14 Pro Max var(dı) iyiydi. 4k 60FPS video da çekebiliyorsunuz, 15x'e kadar zoomlama özelliği de var. Gece çekilişini pek beğenmiyordum. Kullanacaksanız mutlaka pili değiştirip öyle kullanın. Bende pil sağlığı %84'ü ve günün yarısına kadar yetiyordu.
- Makaleler
- 23
Anladim. O zaman butcen ne kadar Android telefon icin? Hem kamera olarak hem de batarya olarak 14 Pro Max'i aratmayacak bir telefon bulabiliriz bence.Android düşünmüyorum ama Apple fanboyu olduğumdan değil, yıllar boyunca Iphone kullandım alışabilir miyim bilmiyorum Android’e.
Alışması kolay ise Android’de alabilirim öyle marka takıntım yok.
Bir ara Iphone 14 Pro Max üzerinden fotoğraf çekip atarım hocam, 2.el olduğu için kamera ilk alındığı gibi değil.14 Pro Max iyi olur ve farkı çok rahat hissedersiniz. Bende de 14 Pro Max var(dı) iyiydi. 4k 60FPS video da çekebiliyorsunuz, 15x'e kadar zoomlama özelliği de var. Gece çekilişini pek beğenmiyordum. Kullanacaksanız mutlaka pili değiştirip öyle kullanın. Bende pil sağlığı %84'ü ve günün yarısına kadar yetiyordu.
35K - 45K arası diyebilirim. Mesela o fiyat civarında Samsung S22 Ultra var mış, o nasıldır?Anladim. O zaman butcen ne kadar Android telefon icin? Hem kamera olarak hem de batarya olarak 14 Pro Max'i aratmayacak bir telefon bulabiliriz bence.
- Makaleler
- 23
S22 Ultra kotu bir telefon. 13 Pro Max rakibiydi. Hatta daha dusuk donanima sahipti. Sifir olarak bu ikisini oneririm. Bataryada cag atlarsin. Kamera da Nothing'in sensoru iPhone 17 Pro Max'le ayni boyutta fakat ISP faktorunden oturu 17 PM daha iyi.35K - 45K arası diyebilirim. Mesela o fiyat civarında Samsung S22 Ultra var mış, o nasıldır?
- Makaleler
- 1
Güzel makine, gideri var hâlâ.
Sıfır cihaz ararsan S24 Plus öneririm.
QHD ekran, Vapor Chamber pasif soğutma, Exynoss 2400 gibi güncel donanım artıları var.
Diğer seçenek Vivo X200 FE olabilir.
Sıfır cihaz ararsan S24 Plus öneririm.
QHD ekran, Vapor Chamber pasif soğutma, Exynoss 2400 gibi güncel donanım artıları var.
Diğer seçenek Vivo X200 FE olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-