Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Genel olarak güzel, elde var ise kullanılır ancak bu saatten sonra özellikle ikinci el tarafında pek tercih edilesi bir model değil.
- Çıktığı sene çok rağbet gördü, pek çok kişi de çok hor kullandı. Bu saatten sonra temizini bulabilmen zor. Özellikle 14 Pro serisinde yurt dışı tarafında hiç yaklaşma derim.
- Apple Intelligence, donanımsal ışın izleme vb. pek çok yeni teknolojiyi desteklemiyor, bu da onun iPhone 15 Pro ve sonraki modellere kıyasla daha az ömrünün olacağına işaret ediyor.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Özellikle 14 Pro serisinde yurt dışı tarafında hiç yaklaşma derim.
Hocam sebebi nedir bunun?
- Makaleler
- 43
Dediğim gibi, çıktığı sene çok rağbet gördü. Özellikle ülkemizde çoğu kişi yurt dışı tercih etti, alanlar da "ne de olsa ucuza aldık." deyip hor kullandı, zaten yurt dışıların ikinci el ilanlarına bakarsanız çoğunun pili ölü, pek çoğunda değişen veya kırık vs. var, kimisinde Face ID ve True Tone bile çalışmıyor. Genel olarak 15 Pro'yu temiz bulma şansınız daha fazla, yurt dışı tarafında bile.
Alışma işi markadan markaya değişiyor, genel olarak alışmak kolay o size bağlı. Alışabilirseniz S25 ideal. 14 Pro Max yerine 15 Pro daha iyi tercih olur.Android düşünmüyorum ama Apple fanboyu olduğumdan değil, yıllar boyunca Iphone kullandım alışabilir miyim bilmiyorum Android’e.
Alışması kolay ise Android’de alabilirim öyle marka takıntım yok.