Işıklımışıklı 1

Çalışkan
Merhaba,

Mecburen MacBook almam gerekiyor. Evimde masaüstüm ve şirketin Windows laptopu var fakat kendi yaptığım mobil uygulama projeleri için MacBook lazım.

İkinci el M4 15 inç modelleri 45 bin civarına satılıyor. Pil sağlığı %100, devir -100 civarında piyasası bu mu?

Daha önce ikinci el alım yapmadım, nelere dikkat etmeliyim?

Ben de ikinci el Macbook Air M4 alacağım piksel testi yapmanı tavsiye ederim. Umarım daha çok kişi ikinci ele girmez de ben de doğru düzgün bir laptop bulabilirim.😀
İlan tarihlerine bakarsan, çok da alıcısı yok gibi geldi bana. Birkaç gün önce 13 inç M4 sıfır 50 bin TL satılıyordu Hepsiburada’da.

Merhaba,

Mecburen MacBook almam gerekiyor. Evimde masaüstüm ve şirketin Windows laptopu var fakat kendi yaptığım mobil uygulama projeleri için MacBook lazım.

İkinci el M4 15 inç modelleri 45 bin civarına satılıyor. Pil sağlığı %100, devir -100 civarında piyasası bu mu?

Daha önce ikinci el alım yapmadım, nelere dikkat etmeliyim?
Hocam ben yakın zamanda M1 MAX aldım ikinci el satın alırken yanıma bir adet USB götürdüm içine Coconut batary isimli uygulamayı kurdum ayarlarda 84 gösterdiği pil sağlığına uygulamada 81 olduğunu gördüm adama bunu bir argüman olarak sunarak pazarlık yapabildim onun dışında cihazın bütün portlarını mutlaka test edin bir de şu videodaki test menüsüne girip cihazı mutlaka test edin