Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya Bugün 20:43 #1 1 yıllık cihaz kutusu garantisi vs. her şeyi var Moza'nın yazılımı üzerinden tuşlara pedallara vs. bakacağım başka nelere bakabilirim?
1 yıllık cihaz kutusu garantisi vs. her şeyi var Moza'nın yazılımı üzerinden tuşlara pedallara vs. bakacağım başka nelere bakabilirim?
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 409 Çözümler 1 Beğeniler 145 Bugün 20:59 #2 FFB hissiyatına bak bir de moza modellerinde genelde sorun olmuyor ama pedallar tam çalışıyor mu diye de bak
FFB hissiyatına bak bir de moza modellerinde genelde sorun olmuyor ama pedallar tam çalışıyor mu diye de bak
KS KS Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya Bugün 21:14 #3 Drivefast dedi: FFB hissiyatına bak bir de moza modellerinde genelde sorun olmuyor ama pedallar tam çalışıyor mu diye de bak Genişletmek için tıkla... Peki 3d baskı ile yapılan vitesleri biliyor musun hocam?
Drivefast dedi: FFB hissiyatına bak bir de moza modellerinde genelde sorun olmuyor ama pedallar tam çalışıyor mu diye de bak Genişletmek için tıkla... Peki 3d baskı ile yapılan vitesleri biliyor musun hocam?
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 409 Çözümler 1 Beğeniler 145 Bugün 21:16 #4 Michael Scofield dedi: Peki 3d baskı ile yapılan vitesleri biliyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Evet birkaç kere görmüştüm.
Michael Scofield dedi: Peki 3d baskı ile yapılan vitesleri biliyor musun hocam? Genişletmek için tıkla... Evet birkaç kere görmüştüm.
KS KS Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 688 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya Bugün 21:29 #5 Drivefast dedi: Evet birkaç kere görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Alınır mı sence? @AdvocateD sen 3d ile yapılan vitesleri biliyor musun? Son düzenleme: Bugün 21:43
Drivefast dedi: Evet birkaç kere görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Alınır mı sence? @AdvocateD sen 3d ile yapılan vitesleri biliyor musun?
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 409 Çözümler 1 Beğeniler 145 Bugün 21:46 #6 Michael Scofield dedi: Alınır mı? Sence? @AdvocateD sen 3D ile yapılan vitesleri biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yani bir süre idare eder ama uzun kullanımda bence sorun çıkarabilir bir yerden sonra aşınabilir bir de diğer viteslere göre dayanıklılığı düşük olabilir
Michael Scofield dedi: Alınır mı? Sence? @AdvocateD sen 3D ile yapılan vitesleri biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yani bir süre idare eder ama uzun kullanımda bence sorun çıkarabilir bir yerden sonra aşınabilir bir de diğer viteslere göre dayanıklılığı düşük olabilir