AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 405 Çözümler 1 Beğeniler 303 Bugün 16:49 #11 Michael Scofield dedi: Satıcı siparişi iptal etti. Genişletmek için tıkla... PG komisyonunu hesaba katmadı heralde. Eline geçecek parayı görünce şoka uğramıştır
Michael Scofield dedi: Satıcı siparişi iptal etti. Genişletmek için tıkla... PG komisyonunu hesaba katmadı heralde. Eline geçecek parayı görünce şoka uğramıştır
KS KS Michael Scofield Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 691 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 23 dakika önce #12 AdvocateD dedi: PG komisyonunu hesaba katmadı heralde. Eline geçecek parayı görünce şoka uğramıştır Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili VD4 buldum garanti türü beni biraz korkutuyor alınır mı sence?
AdvocateD dedi: PG komisyonunu hesaba katmadı heralde. Eline geçecek parayı görünce şoka uğramıştır Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili VD4 buldum garanti türü beni biraz korkutuyor alınır mı sence?
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 405 Çözümler 1 Beğeniler 303 13 dakika önce #13 Michael Scofield dedi: İthalatçı garantili VD4 buldum garanti türü beni biraz korkutuyor alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Hocam piyasadakilerin hepsi ithalatçı garantili zaten PXN'in resmi distrübütörü yok. Gelbura.com, EUAS Teknoloji ve Gaming.gen kendileri ithal ediyorlar.
Michael Scofield dedi: İthalatçı garantili VD4 buldum garanti türü beni biraz korkutuyor alınır mı sence? Genişletmek için tıkla... Hocam piyasadakilerin hepsi ithalatçı garantili zaten PXN'in resmi distrübütörü yok. Gelbura.com, EUAS Teknoloji ve Gaming.gen kendileri ithal ediyorlar.