Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
İkinci el alışveriş platformundan sahte olmadığını düşünerek bu soğutucuyu aldım. Ürün numarası ve ürün isminin tam karşılığı olan ürünleri (benzeri vardı) internette bulamadım. Markaya e-posta ile ürünü sordum, yanıt gelmedi. Satıcı ise normal bir elektronik dükkanı sahibi. Nereden temin ettiğini söylemedi.
Fanın çalışma videosunu göndermişti, performansı gayet tatminkârdı. Kutudaki logo ve yazılarda bir kalitesizlik göremedim. Soğutucunun ağırlığı da bence olması gerektiği gibi, hafif sayılmaz.
Cooler Master'ın böyle bir soğutucu ekipmanı var mıdır?
Cooler Master dönüş yaptı sonunda. Resimlerini vs. istediler. Markaya ait olduğuna dair hiçbir kayıt bulamamışlar ama kesinlikle orijinal olduğunu düşündüklerini söylediler.
Fanın çalışma videosunu göndermişti, performansı gayet tatminkârdı. Kutudaki logo ve yazılarda bir kalitesizlik göremedim. Soğutucunun ağırlığı da bence olması gerektiği gibi, hafif sayılmaz.
Cooler Master'ın böyle bir soğutucu ekipmanı var mıdır?
Cooler Master dönüş yaptı sonunda. Resimlerini vs. istediler. Markaya ait olduğuna dair hiçbir kayıt bulamamışlar ama kesinlikle orijinal olduğunu düşündüklerini söylediler.
Son düzenleme: