Arkadaşlar merhaba, alınır mı? Depolama alanı lazım, ucuz bir yol arıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD al sen, sal SSD'yi.Bu arada şöyle bir ürünü
![]()
Universal 1080 PRO 4 TB M2 NVME SSD % 60 DAHA HIZLI 5 YIL GARANTİ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Universal 1080 PRO 4 TB M2 NVME SSD % 60 DAHA HIZLI 5 YIL GARANTİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2.700 TL'ye satıyorlar. Okuma ve yazma hızı 300 MB/s'de. Sağlığı da yüzde yüz gösteriyor. Eğer cidden böyle ise alacağım herhangi bir 4 TB HDD'ye göre çok avantajlı olurdu aslında.
SSD'nin sahtesi de güzel@4142 dostum attığın SSD sahte diyoruz, neden inatla sahte ürün almak için zorluyorsun? Sahte işte, alınmaz. Git doğru düzgün bir şey al.
Tamam git al. Buzdolabı iyi soğutuyor mu? Bir de su koy, SSD gelene kadar soğusun, sonra içersin.
Sakin, şaka ettim sadece. Şu anlık HDD alamam, SSD'de alacak para yok. Bekleyeceğim.
Satıcılardan birinin ilanı kalkmış, diğerinin ise cevabı şu şekilde:Her iki ilan sahibine Samsung Magician programını indirip görsel paylaşmalarını rica ettim, hâlâ cevap yok.
Ayrıca açıklamasıyla birlikte siteye şikayet ettim.
Bakalım ne olacak.
Bence ne sattığını bilmiyor. Nereden aldı acaba?
Yurt dışıymış.
Bu arada şöyle bir ürünü.
![]()
Universal 1080 PRO 4 TB M2 NVME SSD % 60 DAHA HIZLI 5 YIL GARANTİ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Universal 1080 PRO 4 TB M2 NVME SSD % 60 DAHA HIZLI 5 YIL GARANTİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2.700 TL'ye satıyorlar. Okuma ve yazma hızı 300 MB/s'de. sağlığı da yüzde yüz gösteriyor. Eğer cidden böyle ise alacağım herhangi bir 4 TB HDD'ye göre çok avantajlı olurdu aslında.
Ya hocam Seagate HDD alınır mı (barracuda ise).Adama SSD bak dedim çakmalara bakıyor sadece. SEAGATE HDD’i alın geçin hocam en iyisi. @4142
En sessiz ve ev için en ideali odur.