İkinci el satılan ekran kartı bozuk iade edilirse ne olur?

nitr0 56

Üstün
Yer
İstanbul
Az önce elimdeki ekran kartını sattım. Test yapma imkanı olmadığı için deneyecek bir sorun çıkarırsa yarın getirecek. İçime şimdi şöyle bir şüphe düştü. Ya ekran kartını bozup geri verirse? Böyle bir şey olursa ne yapmam lazım? Parayı aldım fakat içime şüphe düştü.

Parayı aldın, adam da kartı aldı. Ticaret bitti, artık o karta ne yapacağını sen bilemezsin. Sen neden böyle bir şeyi kabul ettin ki?

Test etme imkanımız yoktu çünkü ben de malımın arkasındayım sonuç olarak. Ama bu şimdi aklıma geldi.
Malının arkasında durmak demek bu değildir. Malının arkasında durmak demek, malımda bir problem yok ancak test imkanım yok. Test etmek istersen kendi cihazını getirip test edebilirsin dersin. O zaman malının arkasında durmuş olursun. Bir daha böyle bir şey yapma, sağlam kazık yersin. Benden söylemesi.

Video iste test ederken.
Tamam da işte yapacağı tuttu testi attı düzgünken bozup getirdi mesela.

Fazla iyi niyetim tuttu işte. İnşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

İkinci el alışverişte garanti sunamazsın. Eğer test yapma şansın olmadıysa bunu satıcıya söylediysen ve satıcı yine de kabul edip alır üstüne sorun yaşarsa kendi problemi. Bugün bende eski kartımı sattım. Yeni kart takılı olduğu için test edemeyeceğini elimde FurMark testinin sonucunun olduğunu söyledim. Kabul etti geldi aldı. Garantisi devam eden cihaz olduğu için sorun yaşarsa direkt servis ile iletişime geçersiniz dedim tamam dedi. Alıcının kendi sorumluluğu.

Yapacak bir şey yok umarım bir aksilik çıkarmaz.

Tamam da işte yapacağı tuttu testi attı düzgünken bozup getirdi mesela.

Fazla iyi niyetim tuttu işte. İnşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

Başta söylemen lazım, ben bu kartı test etmedim ne sorunu var bilmiyorum diye veya sorunsuz da çıkabilir diye. Adam bunu kabul ederek aldıysa bunun üstüne bence senden iade isteyemez.

Başta söylemen lazım, ben bu kartı test etmedim ne sorunu var bilmiyorum diye veya sorunsuz da çıkabilir diye. Adam bunu kabul ederek aldıysa bunun üstüne bence senden iade isteyemez.
Neyse bir yarın olsun görürüz. Bazen overthink yapabiliyorum böyle pişman ediyorum durduk yere kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…