Ruindry

Yetkin
Makaleler
1
22.000 TL’ye 21 ay garantil S9 Ultra cihaz ile anlaştım, almayı düşünüyorum. Sıfırları artık çok zamlı. S10 Ultra yeni seri ama ikinci el fiyatları hâlâ yüksek. Sizce almaya değer mi, alırken nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler hocam galiba S9 Ultra'yı alacağım gibi duruyor. İpad'lerin üst segmentleri gerçekten çok iyi ama hem kalemi ayrı almak lazım hem özelliklerine göre S9 Ultra veya S10 Ultra'ya göre çok fiyat farkı var. Galiba o fiyat farkı da absürt güçlü M çipli işlemciden geliyor.

Teşekkürler hocam galiba S9 Ultra'yı alacağım gibi duruyor. IPad'lerin üst segmentleri gerçekten çok iyi ama hem kalemi ayrı almak lazım hem özelliklerine göre S9 Ultra veya S10 Ultra'ya göre çok fiyat farkı var. Galiba o fiyat farkı da absürt güçlü m çipli işlemciden geliyor.

2.el iPad bakabilirsin ama iPad not uygulamaları vs pahalı. Bende şu an iPad 10 ve MatePad 11.5 var. Açıkçası not vs için Android tabletler daha alınabilinir özellikle iPhone bir telefonun yoksa.

2.el iPad bakabilirsin ama iPad not uygulamaları vs pahalı. Bende şu an iPad 10 ve MatePad 11.5 var. Açıkçası not vs için Android tabletler daha alınabilinir özellikle iPhone bir telefonun yoksa.
Yok hocam Android ekosistemindeyim. İpad olanlardan hangisini bakmalıyım oyun ile işim yok, not tutma PDF okuma ve gündelik kullanım önemli. S9 Ultra'nin hem ekranı güzel hem kolay cift monitör olarak yapılabiliyor ekranı falan bölme PDF üzerinde pratik şeyler Aİ'da iyi internetten baktığım kadarıyla benim kullanımıma uyuyor. 22K'ya anlaşıp alabilirim sanırım İpad tarafı biraz daha pahalı özellikle kalemi...
Alırken neye dikkat etmeliyim alırken şuna dikkat et dediğiniz bir tavsiye var mıdır?

Yok hocam Android ekosistemindeyim. iPad olanlardan hangisini bakmalıyım oyun ile işim yok, not tutma PDF okuma ve gündelik kullanım önemli. S9 Ultra'nin hem ekranı güzel hem kolay cift monitör olarak yapılabiliyor ekranı falan bölme PDF üzerinde pratik şeyler AI'da iyi internetten baktığım kadarıyla benim kullanımıma uyuyor. 22K'ya anlaşıp alabilirim sanırım iPad tarafı biraz daha pahalı özellikle kalemi...
Alırken neye dikkat etmeliyim alırken şuna dikkat et dediğiniz bir tavsiye var mıdır?

iPad alma o zaman. Alırken ekran olsun seri no su bakabileceğin yer varsa memberstan tanılama yap kısaca yeterli olur. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan fotoğraf ile atarım ama beklemen lazım.

iPad alma o zaman. Alırken ekran olsun seri no su bakabileceğin yer varsa memberstan tanılama yap kısaca yeterli olur. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan fotoğraf ile atarım ama beklemen lazım.
Olur hocam olması internetten arastiririm. Fatura garanti her şeyi içinde dedi adam da olsun yinede bence önlemi almak lazım. Cihazın pil döngüsü sağlığı ve etrafına bakacağım ama baya temiz duruyordu cihaz cok kullanmadım demişti adam.