otrayt536

Uzman
Merhaba,

Sahibinden Tekbay isimli (kendilerine şirket diyorlar, orasını bilmiyorum) üzerinden 2. el kasa alıp satan kişilerden bir ürün aldım. Ürün: BitFenix Cube V2 360mm sıvı soğutma.

Ürün başkasından alınıp bana satıldı. Ürünü sistemimde kullandığımda anakart ve ekran kartımı yaktı; anakart iadesi yapıldı, ekran kartı 6 yıllık olduğu için bir şey yapamadım maalesef. Ancak o an fark edemeyip şimdi fark ettiğim bir şey var; fotoğrafta bantlı olan yeri hafif yukarı kaldırınca o deri gibi duran boruyu kaplayan o şey var ya, siyah o çıkıyor. İade yapmak istediğim zaman iade almadılar. Acaba bir yere şikayet edebilir miyim, onu merak ettim.

Ekran görüntüsü 2026-03-21 185300.webp

Yani, Param Güvende üzerinden alırken sana 2-3 gün test etme süresi veriyor sistem. O gün içerisinde doğru düzgün test etmediyseniz soğuk su için. Şikayet etseniz de elinizde doğru düzgün kanıt olmadığı için ve sistemin sana verdiği avantajı doğru düzgün faydalanmadığınız için yapacak bir şey yok. Tek yol var o da soğuk su içip ve bu olayları unutmak. Elden aldıysanız iade almamaları normal, sonuçta adam sana çalışıyor şekilde verdi her ne kadar kendisi öyle dese de kendisi haklı maalesef. Yani, yapacak bir şey yok.

Sisteme su kaçırır kısa devre yapar falan diye çok tırsıyorum ya sıvı soğutma almaktan.

Çoğu elektriği iletmeyen özel sıvılar bu yüzden sorun yaşamazsın.

Merhaba,

Sahibinden tekbay isimli (kendilerine şirket diyorlar, orasını bilmiyorum) üzerinden 2. el kasa alıp satan kişilerden bir ürün aldım. Ürün: BitFenix cube V2 360mm sıvı soğutma.

Ürün başkasından alınıp bana satıldı. Ürünü sistemimde kullandığımda anakart ve ekran kartımı yaktı; anakart iadesi yapıldı, ekran kartı 6 yıllık olduğu için bir şey yapamadım maalesef. Ancak o an fark edemeyip şimdi fark ettiğim bir şey var; fotoğrafta bantlı olan yeri hafif yukarı kaldırınca o deri gibi duran boruyu kaplayan o şey var ya, siyah o çıkıyor. İade yapmak istediğim zaman iade almadılar. Acaba bir yere şikayet edebilir miyim, onu merak ettim.

Eki Görüntüle 234673

Geçmiş olsun üstüne bir bardak soğuk su iç. Kendi aranızda gerekirse yerinde gidip çözmeyi deneyin çoğu adı çıkacak diye tırsıp Iade'yi sağlar. Devlet tarafında ise 2. elde attığın paranın garantisi yok onun mu olacak.