Laptopumdaki HDD'yi değiştirmek için fotoğrafını eklediğim SSD'yi Param Güvende ile toplam 800 TL'ye aldım. Henüz kargoya verilmedi. Laptopumda M.2 SSD girişi yok. Sağlığı %97 ve performans %100.
Ben SSD'ye kötü demedim zaten WD bu konuda en iyilerinden. Param güvende ve 2.el disk almak mantıklı gelmiyor. Satıcının dediği sağlık çıkmayabilir iade kabul etmez ben size gönderdiğimde %97' idi sağlık beni ilgilendirmez der. Ürün orjinal çıkmaz.Param güvende suistimala çok açık bir sistem. Dediğim bütçede ki SSD kötü değil bu arada KİOXİA ( Toshiba).
Ben SSD'ye kötü demedim zaten WD bu konuda en iyilerinden. Param güvende ve 2.el disk almak mantıklı gelmiyor. Satıcının dediği sağlık çıkmayabilir iade kabul etmez ben size gönderdiğimde %97' idi sağlık beni ilgilendirmez der. Ürün orjinal çıkmaz.Param güvende suistimala çok açık bir sistem. Dediğim bütçede ki SSD kötü değil bu arada KİOXİA ( Toshiba).
İade konusunda biraz haksızsınız, PG sistemi alıcıyı koruyor ağırlıkta. Arkadaşın iade sıkıntısı yaşayacağı sanmam, ve dediğin SSD DRAM'ı yok ve bir dönem kronik olarak anılıyordu.