Bütçe
800 TL

20985

Becerikli
Laptopumdaki HDD'yi değiştirmek için fotoğrafını eklediğim SSD'yi Param Güvende ile toplam 800 TL'ye aldım. Henüz kargoya verilmedi. Laptopumda M.2 SSD girişi yok. Sağlığı %97 ve performans %100.

Kullanım amacı şu konuda belirtildiği gibidir: https://techolay.net/sosyal/konu/on...nux-dagitimini-kurmalidir.149190/page-1#posts

Fiyat uygun olduğu ve SSD incelemelerinde iyi denildiği için kaçırmadan hemen aldım. 500GB olması da cabası. Pişman olmalı mıyım?

1759954295615.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İade konusunda biraz haksızsınız, PG sistemi alıcıyı koruyor ağırlıkta. Arkadaşın iade sıkıntısı yaşayacağı sanmam, ve dediğin SSD DRAM'ı yok ve bir dönem kronik olarak anılıyordu.
Kronik sorunlu parti 2021 dönemlerinde idi. Amazon'da en çok satılan listesinde şuan. Tercih meselesi. Alıcı arkadaşın tercihidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı ürünü kargolamadan önce fotoğraflar ise bir nebze daha iyi olur fakat, yine de %80 alıcıyı koruyan bir sistem.
Sahibinden'in bu işi nasıl olur bilmiyorum ama çözmesi gerekli zira çok fazla mağdur olan var satıcı tarafında. Yurtdışında vs nasıl işliyor bu tarz süreçler, nasıl aksiyon alınıyor merak konusu.

Uyguna almışsınız gibi, sıfırları en kötüsü 1K'den başlıyor. Hayırlı olsun.
Sıfırı WD Blue SA510 modeli. Konudaki WD Blue 3D modeli.

WD Blue 3D modeli, DRAM'li bir disk ancak SA510 ile PCB küçültüldü, kontrolcü değişti ve DRAM'siz hale geldi. Yani özetle 3D modeli kendi sınıfına göre üst segment ise SA510 modeli giriş segment bir ürün.

Artı -1 Eksi
Sıfırı WD blue SA510 modeli. Konudaki WD blue 3D modeli.

WD blue 3D modeli, DRAM'li bir disk ancak SA510 ile PCB küçültüldü, kontrolcü değişti ve DRAM'siz hale geldi. Yani özetle 3D modeli kendi sınıfına göre üst segment ise SA510 modeli giriş segment bir ürün.
Öyle hocam ama sıfırı kastarken genel olarak kullandım. SA510 fiyatı hakkeden bir SSD değil.

Tekrar merhaba. SSD dün geldi. Testlerine de bakarsanız sevinirim.