BORSAKAPLANI

Yetkin
Yer
İzmit
Arkadaşlar selam, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ikinci el temiz bir Xbox Series S düşünüyorum. İzmit'te ikamet ediyorum, bir tanıdık vasıtasıyla cihaz buldum. Çift kol ve bir yıl garantili olarak 11.500 TL fiyat yazmış fakat düşürebilirsem 9.000, en kötü ihtimalle ise 10.000 TL'ye almayı planlıyorum. Fiyat konusunda düşünceniz nedir ve ikinci el bir Xbox alırken nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler, ısınma testi için vs başka bir yol varsa onu da söyleyebilirsiniz.

Aslında onun için denemeniz gerekiyor. Biraz oyun oynayınca eğer ısınıp kendini soğutmak için kapatıyorsa o zaman cihaz ısınıyor demektir. Bir de fan sesi normalde hiç çıkmıyor fan sesi çıkıyorsa uzak durun.

1-2 saat konsolda ağır oyun oynayın.
Ağır oyundan kastınız hikaye oyunları olabilir mi hocam?

Aslında onun için denemeniz gerekiyor. Biraz oyun oynayınca eğer ısınıp kendini soğutmak için kapatıyorsa o zaman cihaz ısınıyor demektir. Bir de fan sesi normalde hiç çıkmıyor fan sesi çıkıyorsa uzak durun.
Bunlar değerliydi hocam, teşekkürler.

Arkadaşlar selam, arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak ikinci el temiz bir Xbox Series S düşünüyorum. İzmit'te ikamet ediyorum, bir tanıdık vasıtasıyla cihaz buldum. Çift kol ve bir yıl garantili olarak 11.500 TL fiyat yazmış fakat düşürebilirsem 9.000, en kötü ihtimalle ise 10.000 TL'ye almayı planlıyorum. Fiyat konusunda düşünceniz nedir ve ikinci el bir Xbox alırken nelere dikkat etmeliyim?

Arkasında ki HDMI hafifçe oynat eğer görüntü gidiyor ise uzak dur eğer 9000'e indirebilirsin hiç kaçırmadan al ayrıca çok ses çıkartıyor mu ona bak Series S neredeyse hiç ses çıkarmaz sadece yanına yaklaşınca fan sesi gelir konsolu yatay şekilde koy üstünde herhangi bir şey olmadan oyna yarım saat falan ısınma olur ama aşırı derece olmaması lazım kollarda da drift sorunu var mı ona bak sağa sola biraz bastırarak kaydır eğer dediğim şeyler olmaz ise o konsolu kaçırma.