Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Düzenleme: 8-8.5 arasından başlıyor.Merhaba. Elimde temiz Xbox Series S 512 GB artı olarak 2600MAH GP recyko pil ve dijital Red Dead Redemption 2, GTA 5, Hogwarts Legacy ve Elden Ring var. Ne kadar eder piyasayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Almayacak. Satacak.8-8.5 arasından başlıyor. Pazarlık yapılırsa 7500 civarına belki alabilirsin.
Bence 11 bine koy.Merhaba. Elimde temiz Xbox Series S 512 GB artı olarak 2600MAH GP recyko pil ve dijital Red Dead Redemption 2, GTA 5, Hogwarts Legacy ve Elden Ring var. Ne kadar eder piyasayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Drivefast
Uzman
Hocam bir sorum daha var yakın zaman da Xbox konsollarina zam yaptı bu 2.el piyasasını etkiler mi? ve şimdi bakayım dedim de FIFA 22-23'te var mış.
- Makaleler
- 23
Sahibinden uzerinden cevrenizdeki ilanlara gore fiyat belirleyebilirsiniz. Bizim ulkede ne olacagi belli degil.Hocam bir sorum daha var yakın zaman da Xbox konsollarina zam yaptı bu 2.el piyasasını etkiler mi? ve şimdi bakayım dedim de FIFA 22-23'te var mış.
Hesabınızı vermenizi önermiyorum. İleride tekrar Xbox ile işiniz düşebilir. Ancak verecekseniz de hesabı boş bir mail adresine çekin.
Piyasa genel olarak ortalama 8.500 TL civarında. Tabii bu durum Türkiye cihazımı, kaç kol var, garanti devam ediyor mu, kozmetik durumu nasıl olduğuna göre bayağı bir değişkenlik gösteriyor. Örneğin 13.000'e de koyan var ancak bu adamın konsolu daha 1 yıl Microsoft garantisi altında.
Piyasa genel olarak ortalama 8.500 TL civarında. Tabii bu durum Türkiye cihazımı, kaç kol var, garanti devam ediyor mu, kozmetik durumu nasıl olduğuna göre bayağı bir değişkenlik gösteriyor. Örneğin 13.000'e de koyan var ancak bu adamın konsolu daha 1 yıl Microsoft garantisi altında.