Olur. 8K'ya düşersin en kötü pazarlık payıyla. Fakat konsol bozuk falan deme. Sadece kollarda stick drift var. O da oynamaya engel değil bu arada. Ben driftli PS3 DualShock'u ile 8 yılı devirdim.

Neredeyse çoğu oyunda problem bile olmuyor. Olanlarda deadzone ile halloluyor zaten. 9'dan koyuyorum.

Aynı fiyatlara sorunsuz ürün satılırken neden insanlar sorunlu ürün alsın ki? Sonuçta evet size göre büyük bir sorun değil ama insanlar öyle düşünmez.
Ürünün kendisi olan konsolda sorun yok. Sadece kolların bakıma ihtiyacı var. Masrafı 800 TL falandır iki kol için.

Aynı fiyatlara sorunsuz ürün satılırken neden insanlar sorunlu ürün alsın ki? Sonuçta evet size göre büyük bir sorun değil ama insanlar öyle düşünmez.

Baktım biraz şimdi, tek kol cihazlar 8000'den başlıyor.

Hocam aynı fiyata sorunsuz almak varken neden sorunlu ürün alıp tamirle uğraşsınlar? Silikonlarda yıpranma var mış o da var.

Silikon dediğiniz şey 20 TL haberiniz olsun. Üstüne takıyorsunuz direkt.

Bu kadar dusunmeye gerek yok, ortalama bi' fiyattan baslatin gitsin, konsol piyasasi sanildigi kadar aktif olmadigi gibi Xbox piyasasi zaten aktif degil.

Hocam aynı fiyata sorunsuz almak varken neden sorunlu ürün alıp tamirle uğraşsınlar? Silikonlarda yıpranma var mış o da var.
Seni anlıyorum. Arkadaş kapıyı 9'dan açacak öncelikle. Ardından açıklama kısmına uygun teklif değerlendirilir gibi bir ibare ekleyebilir. Adamlar 6K-7K gibi fiyatlar yazacaklar muhtemelen kollar yüzünden. Konu sahibi arkadaşta aciliyeti varsa 7.5K-8K'ya satacak. Neden doğrudan fiyatı 8K yapmayalım diyeceksen, öyle yaparsa adamlar 5K falan teklif edecek. 9 bin yazarsa 7.5-8'e satar muhtemelen.

Bu kadar dusunmeye gerek yok, ortalama bi' fiyattan baslatin gitsin, konsol piyasasi sanildigi kadar aktif olmadigi gibi Xbox piyasasi zaten aktif degil.
Yanlış sanki bu dediğin. Aksine insanlar ucuza oyun oynamak için, ya çipli Switch alıyor ya PS4 alıp kırdırıyor, ya da güncel cihaz isteyenler Series S'e yöneliyor.