Xbox piyasası çök kötü, zamanında Series X alırım diye favorilere eklemiştim. Satıcı 1 sene beklemek zorunda kalmış. Hızlı satmak istiyorsanız ortalama fiyatta girin. 10500'den koyun geçin. Pazarlık da 9500 aşağısı düşmeyin.

Xbox piyasası çök kötü, zamanında Series X alırım diye favorilere eklemiştim. Satıcı 1 sene beklemek zorunda kalmış. Hızlı satmak istiyorsanız ortalama fiyatta girin. 10500'den koyun geçin. Pazarlık da 9500 aşağısı düşmeyin.
Çok fazla değil mi 10500?

Kolsuz konsollar 8500'den başlıyor.
Dediğin gibi 6K ve 7K değilmiş, güzel.
8 civarı uygun. 9-10kya satılmaz, niye sorunsuz tek kollu yerine sorunlu iki kol alsın millet.
O paraya PS4 satıyorlar. Series S en azından güncel ve daha güçlü konsol. Kolları ciddi bir sorunu yok. Ki zaten bir kol konsolun yarı fiyatı. @Ethem Efe 10K'dan koyup 9.5K aşağısı düşmemek olur. Kutusu duruyor mu? Ve kaç GB'lık?

Kutu yok maalesef,

Dediğin gibi 6K ve 7K değilmiş, güzel.

O paraya PS4 satıyorlar. Series S en azından güncel ve daha güçlü konsol. Kolları ciddi bir sorunu yok. Ki zaten bir kol konsolun yarı fiyatı. @Ethem Efe 10K'den koyup 9.5k aşağısı düşmemek olur. Kutusu duruyor mu? Ve kaç GB'lık?

512 GB base model.

O paraya PS4 satıyorlar. Series S en azından güncel ve daha güçlü konsol. Kolları ciddi bir sorunu yok. Ki zaten bir kol konsolun yarı fiyatı. @Ethem Efe 10K'den koyup 9.5k aşağısı düşmemek olur. Kutusu duruyor mu? Ve kaç GB'lık?

10k civarına sorunsuz tek kollu Series S'ler var. Daha az önce 9500 TL'ye bile gördüm. Ve ciddi bir sorun olarak saymadığın sorun drift sorunu. Başka ne olsun zaten.