Olur. 8K'ya düşersin en kötü pazarlık payıyla. Fakat konsol bozuk falan deme. Sadece kollarda stick drift var. O da oynamaya engel değil bu arada. Ben driftli PS3 DualShock'u ile 8 yılı devirdim.
Bu kadar dusunmeye gerek yok, ortalama bi' fiyattan baslatin gitsin, konsol piyasasi sanildigi kadar aktif olmadigi gibi Xbox piyasasi zaten aktif degil.
Seni anlıyorum. Arkadaş kapıyı 9'dan açacak öncelikle. Ardından açıklama kısmına uygun teklif değerlendirilir gibi bir ibare ekleyebilir. Adamlar 6K-7K gibi fiyatlar yazacaklar muhtemelen kollar yüzünden. Konu sahibi arkadaşta aciliyeti varsa 7.5K-8K'ya satacak. Neden doğrudan fiyatı 8K yapmayalım diyeceksen, öyle yaparsa adamlar 5K falan teklif edecek. 9 bin yazarsa 7.5-8'e satar muhtemelen.
Bu kadar dusunmeye gerek yok, ortalama bi' fiyattan baslatin gitsin, konsol piyasasi sanildigi kadar aktif olmadigi gibi Xbox piyasasi zaten aktif degil.
Yanlış sanki bu dediğin. Aksine insanlar ucuza oyun oynamak için, ya çipli Switch alıyor ya PS4 alıp kırdırıyor, ya da güncel cihaz isteyenler Series S'e yöneliyor.