Konudan bağımsız, Konya'ya karşı önyargılarınızı yıkın.

Bütün Doğu illerinin, özellikle ter*rde artık ismi ün salmış, tek bir il altına toplanması gerektiğini ve seçimden bağımsız olarak oraya bir belediye başkanı atanarak ter*rden temizleninceye kadar böyle yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda o bölge OHAL bölgesi olmalı ve polis ile askere sınırsız yetki verilmeli.
Eki Görüntüle 35637
Orada yaşayan halk ? Mantıklı ama orada yaşayan masum halk ve Türk kesim için sıkıntılı bir karar. P*K'nın şehre inmesine sebep olur ve orada halk katliamı yaşanır. Malum P*K pek Türk, Kürt, Çerkez, Laz bakmıyor kesip biçiyor. Oradaki kansız bir kesim P*K'yı desteklese de dediğim durum oluşur. Oradaki terör yanlısı olmayan halkı arındırıp yapılacaksa tamamım ama.

Konudan bağımsız, Konya'ya karşı önyargılarınızı yıkın.

Bütün Doğu illerinin, özellikle ter*rde artık ismi ün salmış, tek bir il altına toplanması gerektiğini ve seçimden bağımsız olarak oraya bir belediye başkanı atanarak ter*rden temizleninceye kadar böyle yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda o bölge OHAL bölgesi olmalı ve polis ile askere sınırsız yetki verilmeli.
Eki Görüntüle 35637
Konya'ya gittim gerçekten boş. Antalya üzerinden delik açılıp Afrika'ya kadar gidilse hem siyahiler yüzerek gelir hem de Konya göl olur.

Orada yaşayan halk ? Mantıklı ama orada yaşayan masum halk ve Türk kesim için sıkıntılı bir karar. P*K'nın şehre inmesine sebep olur ve orada halk katliamı yaşanır. Malum P*K pek Türk, Kürt, Çerkez, Laz bakmıyor kesip biçiyor. Oradaki kansız bir kesim P*K'yı desteklese de dediğim durum oluşur. Oradaki terör yanlısı olmayan halkı arındırıp yapılacaksa tamamım ama.
2015'te olması lazım, sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Zaten masum Türk kesim bunu destekleyecektir. Doğuda herkes s*lahlı zaten, ondan dolayı öyle P** elini kolunu sallaya sallaya evlere giremez. 2015 olayı gibi, sokağa çıkma yasağı ilan edilip temizlenmesi lazım her yerin.

Konya'ya gittim gerçekten boş. Antalya üzerinden delik açılıp Afrika'ya kadar gidilse hem siyahiler yüzerek gelir hem de Konya göl olur.
Konya'ya gitmekle Konya'yı bilmek arasında fark var. Konya'nın etkisi Türk tarihinde büyük bir yer alır. En başta Selçuklu Devleti'nin başkenti Konya'dır. Uzun yıllar Konya'da yaşadım, çok Konyalı arkadaşım var, öyle çevrim içi platformlarda gördüğünüz gibi değil Konya ve halkı. O platformlardaki görülen gerçek halkın %5'i falan.

2015'te olması lazım, sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Zaten masum Türk kesim bunu destekleyecektir. Doğuda herkes s*lahlı zaten, ondan dolayı öyle P** elini kolunu sallaya sallaya evlere giremez. 2015 olayı gibi, sokağa çıkma yasağı ilan edilip temizlenmesi lazım her yerin.
Benim oturduğum yerde de bunlardan vardı, 2016 gibi yapıyorlardı. Hepsini temizlediler, molotof falan atıyorlardı eskiden.

Hocam evet temizlenmesi lazım ama bu olayların şehre sıçramaması lazım.

Ayrıca şehre indiği zaman TSK daha çok kayıp veriyor.

Çünkü TSK'de masum olsun olmasın sivilleri koruma anlayışı var. Bu da şehir içinde TSK'ya zarar veriyor.

Kandil'i bombalamaksa sonuna kadar ama bombalayıp tüm halki öldürmek? Şahsen Tunceli'nin bombalaması mesela en yanlış bulduğum olaydır Atatürk döneminde. Ama o dönemde ordunun yeterli gücü yoktu net çözüm buydu. Şu an ise kim ne derse desin güçlü bir TSK var.