2230

Uzman
Makaleler
21
Herkes kendi fikrine göre Türkiye'de olmaması gereken illeri bu linkten işaretlesin. Başlıyorum:

1712953687959.webp

Küçük iller bazı illerle birleştirilebilir bence çok kötüler. Konya boşluk zaten, Akdeniz'den iş makineleri ile delik açarak orayı göl yapabiliriz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğlum Yalova'mı ellemeyin lütfen :D Gittiniz mi bilmiyorum ama 10 numara yer fakat belediyesi çalışmıyor, potansiyeli çöp ediyorlar :(
Bakalım CHP ne yapacak. Bu arada Kilis, Osmaniye, Karabük hadi belki Bilecik ideal. Yalova dediğim gibi kendine ait çalışan bir belediye gereksinimi duyuyor. Ayrıca Zonguldak ve Batman ticari olarak önemli ayrı belediye olmasında sorun yok bence.

Bunun dışında bazı iller atılırken ülkeye katkısı yüksek olan yerler yüz ölçümü az da olsa il yapılmalı. Yüz ölçümü değil ülkeye turistik, ekonomik vs. katkılarına bakmak lazım.

Bence tüm şehirler birleşip ismi Türkiye Şehiri yapılmalı. Ortadan tüm Türkiye'yi dolaşan otoban yapılmalı.

Konudan bağımsız, Konya'ya karşı önyargılarınızı yıkın.

Bütün Doğu illerinin, özellikle ter*rde artık ismi ün salmış, tek bir il altına toplanması gerektiğini ve seçimden bağımsız olarak oraya bir belediye başkanı atanarak ter*rden temizleninceye kadar böyle yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda o bölge OHAL bölgesi olmalı ve polis ile askere sınırsız yetki verilmeli.
turkeyvisited.webp