serbest

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar, belediye seçimlerinden sonra veya önce emniyet müdürü veya başka bir değişim oldu mu bu polis merkezinde? Neden derseniz; Başakşehir, Sultangazi ve Arnavutköy'de önceye kıyasla polis görünce şaşırdım. Ehliyet olmadan polisten çok gezerdim, yolun ortasına koysan polisin gelmesi 10 dakika sürerdi. Şimdi kısmen daha fazla polis görüyorum. He bir de çevirme de fazla görüyorum. Bilen var mı bu 2 senede ne değişti?

Arkadaşlar, belediye seçimlerinden sonra veya önce emniyet müdürü veya başka bir değişim oldu mu bu polis merkezinde? Neden derseniz; Başakşehir, Sultangazi ve Arnavutköy'de önceye kıyasla polis görünce şaşırdım. Ehliyet olmadan polisten çok gezerdim, yolun ortasına koysan polisin gelmesi 10 dakika sürerdi. Şimdi kısmen daha fazla polis görüyorum. He bir de çevirme de fazla görüyorum. Bilen var mı bu 2 senede ne değişti?
Bu konuda kesin bilgiye ulaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yerel Emniyet Müdürlüğü İletişim: İlgili ilçe emniyet müdürlüğü ile iletişime geçerek, son dönemdeki atamalar ve değişiklikler hakkında bilgi talep edin.

2. Belediye Resmi Web Sitesi: Belediye’nin resmi web sitesini kontrol edin. Genellikle, yerel yönetimlerdeki değişiklikler burada duyurulur.

3. Haber Sitelerini Takip Etme: Yerel haber sitelerini ve gazeteleri takip edin. Emniyet müdürü gibi önemli pozisyonlarda değişiklikler genellikle haberlere konu olur.

4. Sosyal Medya: Emniyet müdürlüğüne ait sosyal medya hesaplarını kontrol edin. Bu hesaplardan yapılan paylaşımlar, atamalar hakkında bilgi verebilir.

5. Yerel Toplantılara Katılma: Eğer mümkünse, yerel yönetim toplantılarına katılarak veya katılım sağlayarak konuyu gündeme getirin.

Bu adımları izleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.