İleride YKS konuları değişir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sanakırgınım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 560
  • Etiketler Etiketler
    yks
Merhaba arkadaşlar, mezuna bıraktım bu sene. Bir sorun nedeniyle çalışamayacağım maalesef. Ocak 2026 gibi YKS 2027'ye hazırlanmak istiyorum. 1,5 yıl boyunca sıfırdan YKS sayısal alandan hazırlanacağım. Elimde Bıyıklı Matematik 2025 YKS TYT ve AYT kampları var. Ayrıca 2026 Dr. Biyoloji, VIP Fizik ve Kimya Adası kampları da var. YKS 2027 için hazırlanmak istiyorum. Sizce bu süre zarfında konular değişmez, öyle değil mi? Rahatça çalışabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2027 sınavında yeni sistem (Yani, yeni müfredat sonrası sınav diyeyim.) uygulanacak. Konularda değişiklik olabilir çünkü müfredat değişti.

Temel hatlarıyla konular değişmez. En fazla bazı konu alt başlıkları eklenir veya çıkartılır öyle bir durumda da o alt başlıklara birkaç gün bakar halledersiniz.

Temel hatlarıyla konular değişmez. En fazla bazı konu alt başlıkları eklenir veya çıkartılır öyle bir durumda da o alt başlıklara birkaç gün bakar halledersiniz.
Hocam benim söylediğim şekilde ilerlersem sorun Olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…