muhammetscq

Çalışkan
Uzun zamandır sosyal medyadan tanıştığım bir kız vardı hem de bayağı uzun.

Çok uzun bir süre boyunca hiç farklı bir gözle bakmadım ama bir süredir kendisinden hoşlanmaya başlamıştım. Nihayetinde bir noktada kendisine açıldım da ama arkadaş olarak gördüğünü söyledi ve 1 hafta kadar falan konuşmadık sonrasında kendisi yazdı.

Geçtiğimiz hafta kısa bir buluşma teklifi ettim ve kabul etti. Tabii öyle oturup uzun uzun konuşamadık artık hava gün batımına yakın olduğu için ailesi endişe eder diye gitmek zorunda kaldı. Sadece 15-20 dakika buluşabildik.

Sorun şu ki; sizin de muhtemelen fark edeceğiniz üzere arkadaş olarak görüyor olması. Tabii arada samimi mesajlar attığımda kendisini fazla geri çekmiyor. Keza buluştuğumuzda 2 kez sarılmama izinde verdi yana yana da yürüdük falan. Ama bu ikilemde olma durumu beni fazlasıyla rahatsız ediyor belki bir noktadan sonra o da bana alışacak, sevecek, kabul edecek ama diğer taraftan ya olmazsa? Hepsi boşunaysa?' düşüncesi içimi kurcalıyor.

Hadi konuyu ben onayladığım için cevap da vermiş olayım. Nasihat gibi gelmesin sana ancak eğer profilindeki yaşın doğruysa ve 19 yaşındaysan 4-5 sene sonra hiçbir önemi kalmayacak bu konunun. Şu an her ne kadar hayatının en önemli sorunu gibi görünse de. O yüzden benim sana tavsiyem koyuver gitsin, bırak su aksın yolunu bulsun.

O kadar olmaması gereken bir psikolojidesin ki. Seni arkadaş olarak gördüğünü söylemiş ve sende aradığın cevabı bulmuşsun. Bundan sonrası için uğraşmaya, zamanını onu düşünerek harcamaya değmez. Kadınların daha çok seçeneği olmasından mı kaynaklıdır bilmem, böyle ikilemleri uzatmayı severler. Tabii cinsiyet fark etmez lakin "genel" diye bir şey var. Yerinde olsam bende onu arkadaşım olarak görmeye başlarım ve başka limanlara açılırım. Bunların hepsi benim düşüncelerim o yüzden garip emojiler atacak arkadaşlar varsa cevap versin konuşalım.

O kadar olmaması gereken bir psikolojidesin ki. Seni arkadaş olarak gördüğünü söylemiş ve sende aradığın cevabı bulmuşsun. Bundan sonrası için uğraşmaya, zamanını onu düşünerek harcamaya değmez. Kadınların daha çok seçeneği olmasından mı kaynaklıdır bilmem, böyle ikilemleri uzatmayı severler. Tabii cinsiyet fark etmez lakin "genel" diye bir şey var. Yerinde olsam bende onu arkadaşım olarak görmeye başlarım ve başka limanlara açılırım. bunların hepsi benim düşüncelerim o yüzden garip emojiler atacak arkadaşlar varsa cevap versin konuşalım.

Aslında bunu da düşündüm ve acele edip sonradan pişman olmamak adına çevremdeki birkaç kişiye açtım. Onlarda bir süre daha konuşup 2. randevuyu ayarladıktan sonra duruma göre iletişimi kesmemi söylediler muhtemelen öylede yapacağım gibi duruyor.

Sosyalde konu açmak istedim. Ve şu an anladım ki kesin olan belli.

19 Yaşındasın ve iki kez sarılmana izin vermiş, yemin ederim Yeşilçam senaryosu gibi olmuş. :LOL:

Yahu dürüst ol, içindekini direkt söyle. Erkek adam böyle yapar; Çek kızı karşına "Ben seni seviyorum, şu saatten sonra da arkadaş kalma gibi bir saçmalığı da yapamam. Yol bu, yürümek istiyorsan gel buyur." de ve bitir.

19 yaşındasın ve iki kez sarılmana izin vermiş, yemin ederim yeşilçam senaryosu gibi olmuş. :LOL:

Yahu dürüst ol, içindekini direkt söyle. Erkek adam böyle yapar; çek kızı karşına "ben seni seviyorum, şu saatten sonra da arkadaş kalma gibi bir saçmalığı da yapamam. Yol bu, yürümek istiyorsan gel buyur." de ve bitir.

Yesileceğim senaryosu gibi demişsiniz ama daha önce hiç ilişkim olmadı umarım beni anlarsınız.

Uzun zamandırda psikolojik bunalım yaşıyordum şu an yeni yeni ayaklarımın üstünde durmaya başladım. Başkaları gibi ani ve net kararları veremiyorum.

Burada sadece son bir fikir alıp karar vermek için konuyu açtım.

Yesileceğim senaryosu gibi demişsiniz ama daha önce hiç ilişkim olmadı umarım beni anlarsınız.

Uzun zamandırda psikolojik bunalım yaşıyordum şu an yeni yeni ayaklarımın üstünde durmaya başladım. Başkaları gibi ani ve net kararları veremiyorum.

Burada sadece son bir fikir alıp karar vermek için konuyu açtım.
Estafurullah, dalga geçmek için söylemedim yanlış anlama beni.

İnan bana benim söylediğim şeyi söylemen hem senin için, hem onun için en doğrusu olur. Zaten açılmışsın kıza.

Yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim. Yalnız böyle hep birilerinin elinde oyuncak olmak çok can sıkıcı daha önce denediğim kişilerde de red yedim artık ilişkilere dair pek bir ümidim kalmadı.