ornitorenk 6
Yetkin
Bir yaştan sonra öyle bir vuruyor ki. 20'li yaşların başında olan bazı genç arkadaşlar çok sallamıyor yalnızlık iyidir zırvası falan filan modundalar da, öyle bir şey yok. Hayat bir süre sonra yalnız çekilmiyor. Çevremde ne kadar 30 yaş üstü yalnız insan varsa kafayı kırmış durumda. Ben de kırmaya doğru gidiyorum. Zamanında ilişkilerim oldu ama hepsi uyduruktan kısa süreli. Keşke doğru dürüst tek bir kişiyle uzun ilişkim olsaymış. Bu saatten sonra da olacağa benzemiyor zaten. İşe git gel, oyun oyna, film izle... Hayat bu değil. Evlenmek, yuva kurmak lazım. Çocuk yapmasan bile biriyle hayatı birlikte geçireceksin. Yoksa tam anlamıyla boşa geçmiş bir ömür oluyor.
Gerçi bazı insanlar kimseyle bir ömür geçirecek olarak tasarlanmadı ben gibi. Bizim biraz da kaderimiz bu. Yalnız olmayı seçmek değil de yalnızlığın bizi seçmesi gibi bir şey. Ben çoktan umudu kestim. 3-5 muhabbet kuracak kadar bile sosyal pilim kalmadı şu an. Hiçbir şeye karşı isteğim de yok. Harbi bomboş bir hayat ya.
Gerçi bazı insanlar kimseyle bir ömür geçirecek olarak tasarlanmadı ben gibi. Bizim biraz da kaderimiz bu. Yalnız olmayı seçmek değil de yalnızlığın bizi seçmesi gibi bir şey. Ben çoktan umudu kestim. 3-5 muhabbet kuracak kadar bile sosyal pilim kalmadı şu an. Hiçbir şeye karşı isteğim de yok. Harbi bomboş bir hayat ya.