ornitorenk 6

Yetkin
Bir yaştan sonra öyle bir vuruyor ki. 20'li yaşların başında olan bazı genç arkadaşlar çok sallamıyor yalnızlık iyidir zırvası falan filan modundalar da, öyle bir şey yok. Hayat bir süre sonra yalnız çekilmiyor. Çevremde ne kadar 30 yaş üstü yalnız insan varsa kafayı kırmış durumda. Ben de kırmaya doğru gidiyorum. Zamanında ilişkilerim oldu ama hepsi uyduruktan kısa süreli. Keşke doğru dürüst tek bir kişiyle uzun ilişkim olsaymış. Bu saatten sonra da olacağa benzemiyor zaten. İşe git gel, oyun oyna, film izle... Hayat bu değil. Evlenmek, yuva kurmak lazım. Çocuk yapmasan bile biriyle hayatı birlikte geçireceksin. Yoksa tam anlamıyla boşa geçmiş bir ömür oluyor.
Gerçi bazı insanlar kimseyle bir ömür geçirecek olarak tasarlanmadı ben gibi. Bizim biraz da kaderimiz bu. Yalnız olmayı seçmek değil de yalnızlığın bizi seçmesi gibi bir şey. Ben çoktan umudu kestim. 3-5 muhabbet kuracak kadar bile sosyal pilim kalmadı şu an. Hiçbir şeye karşı isteğim de yok. Harbi bomboş bir hayat ya.

Bir eş dürtüleri bende de oldukça arttı. Evdeyken oyun falan kafa dağılıyor düşünmüyorsun ama işyerinde kafam sürekli o konuda. Bir hata sonucu dünyaya geldiğimi düşünüyorum artık iyice lanet ettim hayattan.

Son düzenleme:
Bir eş dürtüleri bende de oldukça arttı. Evdeyken oyun falan kafa dağılıyor düşünmüyorsun ama iş yerinde kafam sürekli o konuda. Birkaç yıla akıl sağlığı kalmaz diye düşünüyorum. Bir hata sonucu dünyaya geldiğimi düşünüyorum artık iyice lanet ettim hayattan.

İş yerinde kurulu düzeni olup ailesi olan tipleri görünce imreniyorum valla. Tip falan olması da şart değil kafa yapısı bizi bitiriyor.

Çevremde benim gibi ölü yaşadığım şehirde be kingo. 3-5 insan ya var ya yok zaten.
Cevren seninle mezara gelmeyecek kardes. Sen oldugun zaman uzerine topragini cicegini atacaklar sonra islerine guclerine donecekler. Cevrene bagimliligini kirman ve kendi yolunu cizmen lazim.

Bazen insan kendi ortamını kafa yapısını değiştirmek istemediği sürece getirmesi imkansız görünüyor. Yani kendi tecrübelerim ve çevremdekilere bakarak biraz iyi gözlem ve uyumluluğa bağlı olarak güzel taktik uygulanırsa sağlıklı bir ilişki olabilir.