Bildiğiniz üzere 1K için bir rozet var, bu rozetlerin zamanla ilk 3K daha sonrasında ise ilk 5K olarak arttırılmasını düşünüyorum, tabii zamanla dediğim gibi. Techolay 10K üye olduğunda ilk 3K, 20K üye olduğunda ilk 5K gibi. (Max 5K sınırı olsun.)
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Niye ki?
İlk 1.000'in daha manevi değeri var gibi geliyor bana ki bu olay başka hiçbir forumda yok böyle kalmalı gibi.
Rozet konuları çok kez açıldı ve çoğu da reddedildi diye hatırlıyorum, bu konu da diğerlerinden farksız.
İlk 1K rozeti bir kez getirilen bir şeydi ve sonra arttırılmadı çünkü 3K 5K yaparsak 10K'da yaparız 20K'da yaparız, iyice uzadıkça uzar bu liste. Mantıksız öneri.
İlk 1K rozeti bir kez getirilen bir şeydi ve sonra arttırılmadı çünkü 3K 5K yaparsak 10K'da yaparız 20K'da yaparız, iyice uzadıkça uzar bu liste. Mantıksız öneri.
1K rozeti dahi saçma. Başta böyle bir işe girişeceksen bu gibi önerilere de hazırlıklı olacaksın. Neden max. sınır 500 değil, neden 2K değil? Elle tutulur en ufak yanı yok. Sırf üye olduğu için kişiye rozet mi verilir?
—Bence max. sınır 10K olmalı
—Yok yok, ben 10.001.üye olduğum için rozet alamadım. O yüzden 15K olsun. (...)
—Bence max. sınır 10K olmalı
—Yok yok, ben 10.001.üye olduğum için rozet alamadım. O yüzden 15K olsun. (...)
Aynı konudan 1000 tane açıldı hiçbiri de kabul edilmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu öneri nasıl onaylandı? Aynı konudan bir sürü açıldı ve reddedildi. Lütfen öneri yapacaksanız daha önce konusu açılmış mı diye kontrol edin.
- Makaleler
- 7
Vallahi 1000 rozeti var ama varlığı ile yokluğu bir yani bence. Hiç önemsediğim bir şey değil. İleride daha güzel rozetler gelecektir. Genel olarak foruma ne kadar katkınız olursa o kadar rozet alırsınız. Bence o rozetler ilk 1000 rozetinden daha değerli.
Aynı konudan forumca bir milyon tane gördük, hepsi aynı argümanlar ile reddedildi diye hatırlıyorum. Aylar önce ne dediğimi unutsam da yine benzer bir şey diyeyim; Böyle bir şeye ihtiyaç yok, manevi değer dışında rozetlerin bir olayı yok. Dolayısıyla katılmıyorum bu öneriye.
- Makaleler
- 4
Bence ilk 1K rozeti direkt kaldırılmalı. Bu rozet insanları kutuplaştırıyor, çok büyük topluluklarda en ufak adaletsizlikler bile ciddi kutuplaşmaya sebep olur.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347