İlk defa iPhone kullanacak birisine öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
  • Etiketler Etiketler
    iphone öneriler

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
İlk defa iPhone kullanacağım, önerileriniz neler? Yapmam gereken ayar var mı?

Uyarlanabilir güç modunu açın.

Pil sağlığı konusunu dert etme, %20 altına çok düşürmeden kullan yeter (ki ben bunu dememe rağmen yapmıyorum),iCloud satın almayı düşünürsen,(ki lazım olabilir çok fotoğraf çekiyorsan(Apple bu konuda da bize geçiriyor)),iCloud fotoğrafları açmayı unutma böylece veriler koruma altında olur, alan açar ve yanlışlıkla sildiğin dosya ve fotoları da geri döndürebilirsin. Genel olarak telefonu hor kullanmadıkça bir sıkıntı olmaz veya herhangi bir şey pek anlatmamıza gerek yoktur rahat ol yeter.

Bu arada ben de yeni bir Apple kullanıcısı olarak (Çok büyük bir Apple düşmanı olarak) tavsiyede bulunmam gerekirse ekran koruyucu ve kılıfta eli yüzü düzgün modellere yönelmek en sağlıklısı gibi duruyor.

En iyi tavsiye kullanmayın demek olacaktır.

Gereksiz pahalı, kapalı kaynak, özgürlük yok, apple ne dayatırsa ona mahkumsun, kolay sansürleniyor, kendi ekosistemini dikte ediyor.
Veri çalıyor. Daha ne olsun.
Veri çalıyor derken ne demek istediniz? Sizin kullandığınız cihaz hangisi ve hiç veri çalmıyor mu?

@SF26 kılıflarda iyi modeller ortalama ne kadar fiyatta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…