İyi sosyaller. Önceden 500 km civarı uzun yol yaptım ancak bu soğuk havalarda hiç uzun yola çıkmadım.
Araç şahin, kışlık lastikler takılı. 3-4 yıldır bu aracı sürüyorum ve tüm dinamiklerine alışkınım. Ilgaz-Bolu taraflarına çıkacağım ne önerirsiniz?
@Eagles
İyi sosyaller. Önceden 500 km civarı uzun yol yaptım ancak bu soğuk havalarda hiç uzun yola çıkmadım.
Araç şahin, kışlık lastikler takılı. 3-4 yıldır bu aracı sürüyorum ve tüm dinamiklerine alışkınım. Ilgaz-Bolu taraflarına çıkacağım ne önerirsiniz?
@Eagles
Çok devirli kullanma, antifrizi kontrol et, yağını kontrol et, lastiklerin bitikse çıkmaya çalışma, araç arkadan itişli olduğu için mutlaka kalacaktır arka bagaja yük olacak insanlarla çıkın yola, harici bir şey olmaz. İyi yolculuklar.İyi forumlar. Önceden 500 km civarı uzun yol yaptım ancak bu soğuk havalarda hiç uzun yola çıkmadım.
Araç Şahin, kışlık lastikler takılı. 3-4 yıldır bu aracı sürüyorum ve tüm dinamiklerine alışkınım. Ilgaz-Bolu taraflarına çıkacağım ne önerirsiniz?
@Eagles
Siz nereleri önerirsiniz? Her türlü Ilgaz'da bulunacağım. Oradan maksimum 250 km civarı uzak yerler olabilir: Kastamonu, İnebolu ve Cide tarafları dışında. Oralara gittiğim için eledim oraları.Bolu ve Ilgaz mı?Daha az riskli yerler olabilir eğer tercih şansı varsa. Çünkü Bolu şehir merkezinden ve Ilgaz'da belirli bir yerden sonra hareket etme şansı bulamazsınız.
Bu sene Ilgaz tarafına henüz gitmedim ancak kar düştü. Bölgede kar seviyesinin yüksek olduğunu söylüyorlardı. Ilgaz Dağı Milli Parkı’na gitmeyi düşünüyorsanız, o yollara Şahin ile çıkmayın. Bu civarda Eskişehir tarafına gidilebilir.Siz nereleri önerirsiniz? Her türlü Ilgaz'da bulunacağım. Oradan maksimum 250 km civarı uzak yerler olabilir: Kastamonu, İnebolu ve Cide tarafları dışında. Oralara gittiğim için eledim oraları.
Bu sene Ilgaz tarafına henüz gitmedim ancak kar düştü. Bölgede kar seviyesinin yüksek olduğunu söylüyorlardı. Ilgaz Dağı Milli Parkı’na gitmeyi düşünüyorsanız, o yollara Şahin ile çıkmayın. Bu civarda Eskişehir tarafına gidilebilir.