EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 4 Mart 2024 #1 Bu yeni yeni mi oluyor yoksa oluyordu da ben mi görmüyordum?
menbiga Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 132 Beğeniler 205 4 Mart 2024 #2 EsatKa dedi: Bu yeni yeni mi oluyor yoksa oluyordu da ben mi görmüyordum? Eki Görüntüle 24303 Genişletmek için tıkla... Google News sayesinde büyük ihtimal. Her konu haber başığı olarak gösteriyor, sen de çok Techolay'da dolanınca sana bu önerildi.
EsatKa dedi: Bu yeni yeni mi oluyor yoksa oluyordu da ben mi görmüyordum? Eki Görüntüle 24303 Genişletmek için tıkla... Google News sayesinde büyük ihtimal. Her konu haber başığı olarak gösteriyor, sen de çok Techolay'da dolanınca sana bu önerildi.
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.797 4 Mart 2024 #3 menbiga dedi: Google News sayesinde büyük ihtimal. Her konu haber başığı olarak gösteriyor, sen de çok Techolay'da dolanınca sana bu önerildi. Genişletmek için tıkla... Yok bu haber zaten. Techolay içerikleri kısmında var. Normalde Safari'de takılıyorum Google'u fazla kullanmıyorum.
menbiga dedi: Google News sayesinde büyük ihtimal. Her konu haber başığı olarak gösteriyor, sen de çok Techolay'da dolanınca sana bu önerildi. Genişletmek için tıkla... Yok bu haber zaten. Techolay içerikleri kısmında var. Normalde Safari'de takılıyorum Google'u fazla kullanmıyorum.
menbiga Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 132 Beğeniler 205 4 Mart 2024 #4 EsatKa dedi: Yok bu haber zaten. Techolay içerikleri kısmında var. Normalde Safari'de takılıyorum Google'u fazla kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, Google News'e başvuru yaparsan bazı konular haber olarak yayınlanıyor. Techolay da başvurularını çoktan yapmış, kabul etmiş.
EsatKa dedi: Yok bu haber zaten. Techolay içerikleri kısmında var. Normalde Safari'de takılıyorum Google'u fazla kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, Google News'e başvuru yaparsan bazı konular haber olarak yayınlanıyor. Techolay da başvurularını çoktan yapmış, kabul etmiş.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 4 Mart 2024 #5 Recep hoca çok önceden başvuru yapmış kabul edilmişti. Bu sayede Google haberlere çıkıyor.
Leo Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.262 Çözümler 6 Beğeniler 4.030 4 Mart 2024 #6 Google News kaydımız var.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 4 Mart 2024 #7 Leo dedi: Google News kaydımız var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu haberler bir işe yarıyor mu? Popülerlik, para, sitenin öne çıkması veya başka bir şey mi?
Leo dedi: Google News kaydımız var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu haberler bir işe yarıyor mu? Popülerlik, para, sitenin öne çıkması veya başka bir şey mi?
menbiga Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 132 Beğeniler 205 4 Mart 2024 #8 Essex dedi: Hocam bu haberler bir işe yarıyor mu? Popülerlik, para, sitenin öne çıkması veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... SEO
Essex dedi: Hocam bu haberler bir işe yarıyor mu? Popülerlik, para, sitenin öne çıkması veya başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... SEO