Yaklaşık 3 yıldır Turkcell kullanıyorum, kampanya yakaladıktan sonra fiyatlar o kadar abartıldığı kadar yüksek olmuyor. Ayrıca diğer operatörlerden kat be kat iyi olduğunu söyleyebilirim.
Rezil fiyatlandırma, Vodafone'daydım yeni paket ile devam ettim.
Kusura bakmayın ama hayatımda Vodafone kadar rezil ve tuhaf bir operatör görmedim. Diğer operatörlerde 1 ay dayanabilen paketler Vodafone'da nedense ay ortası bitebiliyor ve aşım paketleri hiçbir bildirim gelmeden bir anda açılıyor. Annem bu durum yüzünden 700 TL aşım paketi ödemişti, şu an ailecek Turkcell kullanıyoruz. Vodafone'u kimseye önermem.

Yaklaşık 3 yıldır Turkcell kullanıyorum, kampanya yakaladıktan sonra fiyatlar o kadar abartıldığı kadar yüksek olmuyor. Ayrıca diğer operatörlerden kat be kat iyi olduğunu söyleyebilirim.

Kusura bakmayın ama hayatımda Vodafone kadar rezil ve tuhaf bir operatör görmedim. Diğer operatörlerde 1 ay dayanabilen paketler Vodafone'da nedense ay ortası bitebiliyor ve aşım paketleri hiçbir bildirim gelmeden bir anda açılıyor. Annem bu durum yüzünden 700 TL aşım paketi ödemişti, şu an ailecek Turkcell kullanıyoruz. Vodafone'u kimseye önermem.
10 GB paket 500 lira aynen GNÇ paket birde. Gençlere destek oluyoruz ayağı dolandırıcılık.

GNÇ paketlerinin fiyatları gereksiz yüksek zaten. Ama kampanya bulunca gayet uyguna geliyor. 40 GB pakete 450 TL veriyorum ben şu an.
Herkes kampanya yakalamak zorunda değil taahhütüm bitti. Sırf kampanyalı paket kullanacağım diye kampanya beklerken, şu anki paketin taahhütsüz fiyatını (1000 TL'ye yakın) ödeyemem. Bütün operatörler aynı şeyin laciverti boş yere babamızın şirketi gibi davranmaya gerek yok sizin için konuşmuyorum bazı kişiler babasının şirketi gibi savunmakta forumda. Fakat ortada fiyat gerçeği var, Turkcell 10 GB pakete 500 TL isterken aynı fiyata 40 GB alıyorum Vodafone'da. Yapacak bir şey yok.

Herkes kampanya yakalamak zorunda değil taahhütüm bitti. Sırf kampanyalı paket kullanacağım diye kampanya beklerken, şu anki paketin taahhütsüz fiyatını (1000 TL'ye yakın) ödeyemem.
Bu mantıkla bakarsanız neredeyse her operatörde taahüt bitimi 800 TL civarı ücretler ödeniyor zaten. Ki ben Turkcell'in ucuz olduğunu söylemedim, parasının hakkını verdiğini belirttim.

Bu mantıkla bakarsanız neredeyse her operatörde taahüt bitimi 800 TL civarı ücretler ödeniyor zaten. Ki ben Turkcell'in ucuz olduğunu söylemedim, parasının hakkını verdiğini belirttim.
800 TL ödediğimi hatırlamıyorum hiçbir zaman, sadece paketin fiyatını ödüyordum geçiş yaparken. O da kullandığımın kısmını.

800 TL ödediğimi hatırlamıyorum hiçbir zaman, sadece paketin fiyatını ödüyordum geçiş yaparken. O da kullandığımın kısmını.
Siz geçiş yapmaktan bahsetmediniz ki önceki mesajınızda? Taahüt sonu pakete ödenen fiyattan bahsettiniz. Turkcell'de de başka pakete geçerken kimse 1000 TL ödemiyor. Kampanyalar kısmında bir sürü paket oluyor. Aşırı yüksek internetli paketler harici (60-80 GB gibi) 600 TL üstü paket görmedim.

Siz geçiş yapmaktan bahsetmediniz ki önceki mesajınızda? Taahüt sonu pakete ödenen fiyattan bahsettiniz. Turkcell'de de başka pakete geçerken kimse 1000 TL ödemiyor. Kampanyalar kısmında bir sürü paket oluyor. Aşırı yüksek internetli paketler harici (60-80 GB gibi) 600 TL üstü paket görmedim.
Turkcell'de başka pakete geçerken ödenen ücret diye bir şey söylemedim ama. Hocam neyse ne Turkcell seviciliği yapmaya gerek yok durum ortada Turkcell dolandırıcılık yapıyor Vodafone ucuza GB veriyor bu kadar basit. Bak 20 GB'a 500 TL istese tamam diyecem o bile değil 10 GB nedir yani? Bunun bir açıklaması yok.

Turkcell'de başka pakete geçerken ödenen ücret diye bir şey söylemedim ama.
"Sırf kampanyalı paket kullanacağım diye kampanya beklerken, şu anki paketin taahhütsüz fiyatını (1000 TL'ye yakın) ödeyemem" Söylediğiniz şey bu, sonra dediğiniz şey de bu: "sadece paketin fiyatını ödüyordum geçiş yaparken", dedikleriniz birbiriyle çelişiyor. Ben uzun süre Telekom da kullandım, paketlerin taahütsüz fiyatları her zaman Turkcell'e yakındı. Geçiş yapmaktan değil, paketlerin taahütsüz fiyatlarından bahsediyorum. Geçiş yapma konusunu siz açtınız.