Selam Caner. Her ne kadar seni tügva ve zamanında açtığın nursi konusundan dolayı sevmesemde bu çabanı değerli görüyorum. Üretken bir adamsın, yalan yok. Kargo vs uğraşmak istemeyişim sebebiyle kitabını almayacağım. İleri bir vakitte PDF olarak bir yere koyarsan alıp okurum. İyi sosyaller.

Seni tebrik ediyorum kardeşim, hayırlı olsun. Eğer hayalinde varsa, umarım kendini daha da geliştirir, daha çok üretirsin. Canını sıkma, motivasyonunu düşürme.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim! 🖤

Canımı sıkmadım tabii ki. Sadece biraz sinirlendim doğal olarak. İnsanlar nasıl bu şekilde tuhaf olabiliyor diye düşündüm. Karşılaştırma yaptığı şey/kişi, karşılaştırma yaptığı stil o kadar şey ki cahillik kokuyor. Tek bu konu özelinde değil, benim genel olarak [a ile başlayan hakaret] hassasiyetim var, sinir oluyorum.

Motivasyon konusunda ise ikinci kitap için yazmaya, karalamaya başladım bile.

Ama bu durum onun kalbini kırmamı, acımasızca eleştirmemi gerektirmiyor. Gerçekten objektif bir şekilde eleştirmek istiyorsak, alalım kitabı okuyalım, çok basit.
Tabii ki gerektirmiyor. Benim bu forumda tartıştığım 2 kişi vardı. Biri @1538 birinin de adını unuttum. İkisi de yoklar bu forumda artık. Tartışsak da başka bir konuda hemfikir şekilde iletişim kurabiliyorduk. Hatta Yabba Dabba Doo şaşırmıştı, takılmayan (kin tutmayan misali bir anlamda) birisin diye.
Ama herkes aynı olgunlukta olamıyor ne yazık ki.

Tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için 🖤

PDF olarak satmayı düşündün mü?
Selam Caner. Her ne kadar seni tügva ve zamanında açtığın nursi konusundan dolayı sevmesemde bu çabanı değerli görüyorum. Üretken bir adamsın, yalan yok. Kargo vs uğraşmak istemeyişim sebebiyle kitabını almayacağım. İleri bir vakitte PDF olarak bir yere koyarsan alıp okurum. İyi sosyaller.
Selam! Öncelikle ben yazarım, satıcı değil. İşler benim istediğim gibi işlemiyor. Ben yazdım, telifi yayınevine verdim. Yani açıkçası öykülerimin ulaşılabilir olması adına PDF olarak link koymak isterdim. Ama bu durum sözleşmeye aykırı. Kitapyurdu hukuki süreç başlatır.
Yukarıdaki PDF mevzusu beni sinirlendirdi. Çünkü onun sebebi para kazanamayacak olmam değil saygısızlık olmasıydı.

Detaylı açıklamam burada:

Yorumlarınız için teşekkür ederim. 🖤

Son düzenleme:
Yani açıkçası öykülerimin ulaşılabilir olması adına PDF olarak link koymak isterdim. Ama bu durum sözleşmeye aykırı. Kitapyurdu hukuki süreç başlatır.
Yukarıdaki PDF mevzusu beni sinirlendirdi. Çünkü onun sebebi para kazanamayacak olmam değil saygısızlık olmasıydı.

PDF olarak eklersen derken öteki arkadaş gibi korsandan bahsetmiyordum, yanlış anlama olmasın. Dijital bir market üzerinde TL ile satışını gerçekleştirmeyi düşünürsen geçerliydi benim dediğim. Sözleşmeniz izin vermiyormuş zaten, sağlık olsun.

PDF olarak eklersen derken öteki arkadaş gibi korsandan bahsetmiyordum, yanlış anlama olmasın. Dijital bir market üzerinde TL ile satışını gerçekleştirmeyi düşünürsen geçerliydi benim dediğim. Sözleşmeniz izin vermiyormuş zaten, sağlık olsun.
Evet, ne yazık ki.
Bir sonraki kitap alışverişinde ekleyebilirsin ya istersen 😅
Cidden şu an geri bildirim, yorum, eleştiri kimden gelse (sağlıklı olan kişiler XD) çok iyi olur benim için.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim! 🖤

Canımı sıkmadım tabii ki. Sadece biraz sinirlendim doğal olarak. İnsanlar nasıl bu şekilde tuhaf olabiliyor diye düşündüm. Karşılaştırma yaptığı şey/kişi, karşılaştırma yaptığı stil o kadar şey ki cahillik kokuyor. Tek bu konu özelinde değil, benim genel olarak [a ile başlayan hakaret] hassasiyetim var, sinir oluyorum.

Motivasyon konusunda ise ikinci kitap için yazmaya, karalamaya başladım bile.

Tabii ki gerektirmiyor. Benim bu forumda tartıştığım 2 kişi vardı. Biri @1538 birinin de adını unuttum. İkisi de yoklar bu forumda artık. Tartışsak da başka bir konuda hemfikir şekilde iletişim kurabiliyorduk. Hatta Yabba Dabba Doo şaşırmıştı, takılmayan (kin tutmayan misali bir anlamda) birisin diye.
Ama herkes aynı olgunlukta olamıyor ne yazık ki.

Tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için 🖤
Rica ederim. Üstelik sonradan fark ettim, konuyu açmadan önce Recep'in profiline yazıp sormuşsun mesela. Gayet kibar bir davranış. Bol şans.

Hayatimda Turk forumlarinda karsilastigim art niyetli, kem gozlu insan populasyonunu baska hicbir dilin baz oldugu bir forumda gormedim. Bizim ulkemizde genetik sanssizliktan dolayi omru boyunca hicbir baltaya sap olamayacak ve bunun farkinda olan cok insan var ve ait olduklari o yerin 7 kat altindaki seviyeye baskalarini cekmeyi cok seviyorlar. Bunlara cevap verirsen cidden o cok degerli ve seni bir yerlere getirecek hayat enerjini bosa harcamis olursun. Tabi bu nasihati bir abin olarak sana verirken kendim uygulayabiliyor muyum? Hayir, o yuzden kafana gore takil ama kendine fazla hoyrat davranma :P Hayirli olsun yeni kitabin, ne kadar yazarsin bilmiyorum ama benden cok daha yazar oldugun kesin.

Bunlara cevap verirsen cidden o cok degerli ve seni bir yerlere getirecek hayat enerjini bosa harcamis olursun. Tabi bu nasihati bir abin olarak sana verirken kendim uygulayabiliyor muyum? Hayir, o yuzden kafana gore takil ama kendine fazla hoyrat davranma :P
Başta cevap vermek istemedim ama gitgide sinirlendim doğal olarak. Şu an sakinim ama :D
Uyarı yemiştim ondan dönemedim.

Çok teşekkür ederim! 🖤

ne kadar yazarsin bilmiyorum ama benden cok daha yazar oldugun kesin.
Bence direkt yazarım :D

1742296120232.webp

Kitabımın başka biri tarafından yapılan incelemesi:

1743193721073.webp

Nasıl mutlu oldum anlatamam. Müthiş!

Eski ortaokul Türkçe öğretmenimin kitap için yorumu... Ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Kendisi de ayrıca öyküler yazmış. Kitaplaştırma için erteliyormuş. Ben yapınca cesaret almış, süreci başlatmış.

Screenshot_20250413_144417_Instagram.webp

Son düzenleme: