Yalnız yeni fark ediyorum. "Bir kitap yazıp kendine yazar diyen adamın" ibaresini anlamadım. Yani kitap yazıp yazar demem kendime, çok normal değil mi? :D İlginç... Yani konuda keşke daha yapıcı yorumlar görseydik. Üzücü.
Elimde kitabın yok, o yüzden nasıl bir yapıcı eleştiri bekliyorsun benden onu anlamadım. Kitapyurdu'ndan paylaşma mı diyeyim? Sadece tek kitap yazıp kendine yazar diyebilmen gülünç geliyor bana. Nedenini de uzun uzadıya açıklayıp polemiğe girmekle uğraşmak istemiyorum şuan.

Elimde kitabın yok, o yüzden nasıl bir yapıcı eleştiri bekliyorsun benden onu anlamadım. Kitapyurdu'ndan paylaşma mı diyeyim? Sadece tek kitap yazıp kendine yazar diyebilmen gülünç geliyor bana. Nedenini de uzun uzadıya açıklayıp polemiğe girmekle uğraşmak istemiyorum şuan.
Tahminimce gördüğüm en kötü yorum. Sağ ol ya.

Hocam alinmayin ama tanınmayan yazar olarak pek para kazanamazsiniz. Kitleniz olması lazım. İşte kitleyide öyle elde edeceksiniz.
Sence para kazanmayı hedefliyor olsam kitaba indirim yapar mıydım? Çok basit düşünen zihinlere sahipsiniz.

İkinci olarak 50 liralık kitabı internete yükleyecek işsiz varsa Kitapyurdu (işbu ilgili sözleşmeye istinaden telif hakkının sahipliği bulunan yayınevi) ile de biraz uğraşacaktır. 🤗

Hiçbir fikrim yok.

Sence para kazanmayı hedefliyor olsam kitaba indirim yapar mıydım? Çok basit düşünen zihinlere sahipsiniz.

İkinci olarak 50 liralık kitabı internete yükleyecek işsiz varsa Kitapyurdu (işbu ilgili sözleşmeye istinaden telif hakkının sahipliği bulunan yayınevi) ile de biraz uğraşacaktır. 🤗

Hiçbir fikrim yok.
50 liralik kitap için telif mi atılır? İnsanlar neden cimri?

Sizin 50 liralık kitabiniz ile ugrasmas merak etmeyin. İnternette bir sürü, korsan kitap sitesi var. Hiçbirinde bir şey olmuyor.🤡
Arkadaş ben kitabı merak ettim okumak istiyorum*, yazar bana atar yapıyor.