Anlık olarak yazıyorum, bostancı tarafına işe giderken bir anda telefonun sağ üstünde 5G yazısını gördüm, yurt dışı 13 pm cihaz kullanıyorum ve bu sebepten dolayı 4 ayda bir yeni SIM kart çıkartıyorum.

Bostancı Marmaray durağında 5G bağlantım sağlandı ve hala daha kullanıyorum ve ilk iş hemen bir Speedtest başlattım.

Speedtest detay sonuç Link'i: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Veriler ektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_5656.webp
    IMG_5656.webp
    35 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_5653.webp
    IMG_5653.webp
    675,9 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_5658.webp
    IMG_5658.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 175
Turkcell'de yok mu? Vodafone kart taktığımda evde 5G görmüştüm ama Turkcell hala LTE.

Turkcell de aktif etmek için 5G yazıp 2200'a SMS yollamak lazım.

TT Mobil'de ise yine 5G yazıp 5555'e yollamak lazım.

Ama ben de İzmir karşıyaka izban çıkışında ve çarşıda denemiştim, en azından şu anda o kadar stabil olduğunu düşünmüyorum hemen hemen 4.5G ile aynı hızı veriyorlardı.

Turk Telekom'dan bana mesaj geldi gecen, bizim buradaki baz istasyonu artik 5G yayina gecmis sanirim:

Değerli Müşterimiz, bulunduğunuz lokasyonda Türk Telekom 5G bulunmaktadır. Türk Telekom 5G teknolojisi ile internet ve görüşme deneyimi yaşamak için 5G yazıp 5555’e SMS gönderebilir veya 4441444 Çağrı Merkezimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. B001

Anlık olarak yazıyorum, bostancı tarafına işe giderken bir anda telefonun sağ üstünde 5G yazısını gördüm, yurt dışı 13 pm cihaz kullanıyorum ve bu sebepten dolayı 4 ayda bir yeni SIM kart çıkartıyorum.

Bostancı Marmaray durağında 5G bağlantım sağlandı ve hala daha kullanıyorum ve ilk iş hemen bir Speedtest başlattım.

Speedtest detay sonuç Link'i: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Veriler ektedir.
Sonuçlar berbat ne yazık ki.