Makaleler
4
Sağanak yağmurda ilk kez trafiğe çıktım. Bayiden benzinliğe, oradan da eve yaklaşık 3-4 km sürdüm. Gittim Shell'e, depoyu fulledim. İki kere korna yedim dikkatsizlikten, iki kere de istop ettirdim kırmızı ışıkta. Ancak gene de ilk sürüşüme göre iyi gibiydi bence. 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağanak yağmurda ilk kez trafiğe çıktım. Bayiden benzinliğe, oradan da eve yaklaşık 3-4 km sürdüm. Gittim Shell'e, depoyu fulledim. İki kere korna yedim dikkatsizlikten, iki kere de istop ettirdim kırmızı ışıkta. Ancak gene de ilk sürüşüme göre iyi gibiydi bence. 😀

Fabrika lastiklerini değiştir yoksa frene bastıkça hızlanırsın :D

1791304721428.webp

Başardın.

Markasını bilmiyorumda bu sağanakta ilk sürüşümde kaymadı isem kalitelidir diye düşünüyorum. Kasım ortası gibi havalar soğuyunca kışlık lastik almayı planlıyorum ancak.

Ön freni aktif kullanıp düşmediysen sorun yok. Ama arka frenle yavaşladıysan sürekli fabrika lastiklerinin hamuru çöp olduğu için ön frende yere yapışırsın

Ön freni aktif kullanıp düşmediysen sorun yok. Ama arka frenle yavaşladıysan sürekli fabrika lastiklerinin hamuru çöp olduğu için ön frende yere yapışırsın.

Ağırlıklı olarak ön freni kullandım diyebilirim. Birkaç kere bilinçli olarak arka freni kullandım. Yarın sabah bakarım lastiklerin markasına.

Selamlar, tekerine taş değmesin. Yağmurlu havalarda ani fren yapmamaya dikkat edin hocam. Hayırlı olsun, ne aldınız?