Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

vada 10

Yetkin
Konu sahibinin ilk mesajı süresiz düzenleme hakkı olmalı bence. Özellikle rehber, inceleme tarzı konulara sonradan ekleme düzenleme yapılabilmeli.

Artı -14 Eksi
Düzenleyememe kuralı sonradan konudaki mesajlar silinmesin diye var diye biliyorum çünkü yapan var. En kötü mesajı raporlarsak düzenleme hakkı veriliyor galiba.

Benim de baştan ekleme yapmam, düzenleme yapmam gereken tonla makale, yazı var. Hergun bir seyler öğreniyoruz sonuçta. Bilet atarak bunu yapabiliyoruz aslinda cok da gerekli değil gibi.

İyi niyetli, fakat kötüye kullanıma vesile bir öneri.

Konu sahibi; rehber olsun ya da olmasın, düzenleme ihtiyacını ticket ya da rapor sistemini kullanarak yönetici onayı ile giderebiliyor.

Konu sahibi, yine bir saat süre içinde konusunu düzenleyebiliyor. Ayrıca konu açmadan önce, hatanın farkedilmesi konusunda zaten tekrar sayısının sınırı yok.

Acele etmenin gereği yok sanırım.

Son düzenleme:
Burada şöyle ince bir çizgi var. Bir anlık müsaitliğin olur ve güncellemek istersin lakin o anda forumda aktif yetkili yoktur ve bilet onaylanmadığı için konuyu o an düzenleyemezsin ve belki de o konuyu düzenlemek için bir daha vaktin olmayabilir. Bu gibi ekstrem durumlar için konuyu düzenledikten sonra onaya düşmesi, iş çabukluğu açısından daha mantıklı. Sonuçta sen konuyu o an düzenleyip yolluyorsun, isterse 1 hafta sonra onaylansın o artık senden çıkıyor. Bir daha müsaitlik yaratman gerekmiyor rehber düzenlemek için.

@BerkayZ87, konu ya da rehber sahibi, bir saniye sonra kalp krizi geçirip de ölebilir. Bunun önüne, düzenleme izninin sınırsızlığı ile geçmek pek de mümkün değil gibi.

BIr şekilde, belli başlı kurallar ile işlev belirleyenlerin kontrolü gerekli gibi duruyor. Sonuçta forum kurallarını okumadan konu açan kişiler, pek de azımsanamayacak seviyededir.

Son düzenleme:
Duzenleme izninin sinirsizligi kismini anlamadim. Ben sadece siranin degismesinden yanayim. Bilet > duzenleme yerine duzenleme > bilet kafasindayim.

Direkt olarak öneri üzerinden cevap vermiştim. İstenen sanırım, süresiz düzenleme hakkı ve bu da bir çeşit kontrolsüzlüğe ya da kontrol için ekstra bir çabaya vesile gibi.