Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

vada

Yetkin
Konu sahibinin ilk mesajı süresiz düzenleme hakkı olmalı bence. Özellikle rehber, inceleme tarzı konulara sonradan ekleme düzenleme yapılabilmeli.

Artı -14 Eksi
Hiçbir zaman için süresiz düzenleme olmamalı. Rehberinizi düzenlemek istiyorsanız rehber düzenleme talebi edebilirsiniz bilet sisteminden.

Karşılaşabiliriz değil, doğrudan karşılaşırız. Karşılaşma olmamasının imkanı yok. :)

Aslında kredi sistemi olabilir, bu şekilde "(silindi)" mesajları ile karşılaşma ihtimalimiz azalır. Örneğin, her ay herkese 300 kredi tanımlansın, mesaj düzenleme 100 kredi olsun ve her çözüm 50 kredi olsun. Böyle bir şey olabilir aslında, ama direkt düzenleme yetkisi olursa sorun çıkartabilir.

1752912308651.webp

Son düzenleme:
Forum kültürüne etkisi kötü veya kötüye kullanılan bir madde olur.

Aslında kredi sistemi olabilir, bu şekilde "(silindi)" mesajları ile karşılaşma ihtimalimiz azalır. Örneğin, her ay herkese 300 kredi tanımlansın, mesaj düzenleme 100 kredi olsun ve her çözüm 50 kredi olsun. Böyle bir şey olabilir aslında, ama direkt düzenleme yetkisi olursa sorun çıkartabilir.

Eki Görüntüle 164643
Forum, ücretli Xiaomi ROM atan garip Çin'li programlara benzer. Kredili sistemlere hiç gerek yok. Her türlü kötüye kullanım riskli var.

Forum, ücretli Xiaomi ROM atan garip Çin'li programlara benzer. Kredili sistemlere hiç gerek yok. Her türlü kötüye kullanım riskli var.
Yok hocam, o örnekti. Dediğiniz gibi o tarz yazılımlara benzeyeceğinden sosyal kredi fotoğrafını koydum altına :D "Farklı tarzda şeyler yapılabilir, bunun gibi şeyler yapılırsa daha olabilir." mantığında yazdım, yoksa benim için de mantıklı bir fikir değil.

Ben de açmıştım bu öneriyi zamanında, oy sayısı da pozitifti ama öyle kaldı, her önerilen özellikte kötüye kullanım olabilir, bunu ağızda sakız etmenin mantığı yok, bu mantıkla forum sitesi açmayalım, sonuçta troll mroll gelebilir, forumun düzenini bozar falan. Kesinlikle gelmesi gereken bir özellik. Ha, bunu en azından otomatikleştiren bir özellik de olabilir. Sürekli bilet açmaktansa, yapay zeka destekli bir bilet sistemi olabilir. Düzenleme butonu hep olur, ona tıklandığında bir form açılır, bu forma gereken bilgiler girilir ve otomatik bilet oluşturulur falan.