İlk olarak hangi sistem bileşeni güncellenmeli?

Bütçe
5.000-15.000 TL
Sistemi komple satıp yeni sisteme geçmek daha iyi bence. Kasanızda sadece RAM'i tercih ederdim o kadar.
Bende yazılanlardan sonra onu düşünmeye başladım.

Orada her şeyden önce bir PSU değişimi şart, sonrasında ekran kartı ve işlemci şeklinde yavaş yavaş değişime gidilebilir.
PSU değişimi şu an o kadar önemli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur ama Ti serisi alsanız daha iyi. 5060 Ti 16GB alsanız müthiş olur mesela. 4060 Ti'da üzmez kendim kullanıyorum.
Mesela o kartı alsam sadece kart 21-28k civarlarına satılıyor. Bütçemin yeteceğini sanmıyorum komple sisteme.

Hocam bir de ikinci el önerenler olmuş. Benim hayatta her şeyde ikinci ele ve çakma ürünlere aşırı bir şekilde takıntım var. O yüzden aşırı aşırı iyi bir fırsat gelmezse ikinci el düşünmüyorum maalesef.

35.000'e 5060 Ti hazır sistem var hocam. 40.000 TL'yi bulur eğer iyi bir şey istiyorsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere ikinci el alinca alisiyorsun. xD

35.000'e 5060 Ti hazır sistem var hocam. 40.000 TL'yi bulur eğer iyi bir şey istiyorsanız.
Çok fazla para ekleme imkanım yok maalesef. Şu an benim kasayı komple satsam kaç TL'ye satabilirim ortalama, bir bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…