Mesela direkt sistemi satsam, sonra bu tarz bir sistem dizsem aşırı para harcamadan mantıklı bir şekilde olur mu? Dediğim bütçelere yapabilir miyim? Sistemi örnek olarak attım, burada satılan fiyatı dikkate almayın.
Mesela direk sistemi satsam sonra bu tarz bir sistem dizsem aşırı para harcamadan mantıklı bir şekilde olur mu? (Sistemi örnek olarak attım burada satılan fiyatını önemsemeyin)
Mesela o kartı alsam sadece kart 21-28k civarlarına satılıyor. Bütçemin yeteceğini sanmıyorum komple sisteme.
Hocam bir de ikinci el önerenler olmuş. Benim hayatta her şeyde ikinci ele ve çakma ürünlere aşırı bir şekilde takıntım var. O yüzden aşırı aşırı iyi bir fırsat gelmezse ikinci el düşünmüyorum maalesef.
Mesela o kartı alsam sadece kart 21-28k civarlarına satılıyor. Bütçemin yeteceğini sanmıyorum komple sisteme.
Hocam bir de ikinci el önerenler olmuş. Benim hayatta her şeyde ikinci ele ve çakma ürünlere aşırı bir şekilde takıntım var. O yüzden aşırı aşırı iyi bir fırsat gelmezse ikinci el düşünmüyorum maalesef.