Özelliklerini aşağıda bıraktığım 2,5 yıl önce itopya'dan alınmış bir bir sistemim var. Artık sistem bana çok yetmemeye başladı. İlk aldığım zamanlar oynadığım her oyunu en yüksekte açıyordu ancak şu an düşük ayarlarda CS2 oynarken bile limit olarak belirlediğim 144FPS'e çıkamıyor. Şu an biraz param var artı olarak yazın B sınıfı ehliyet almak için çalışacağım kalan parayla da sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum.
Sizce yapılacak en mantıklı yükseltme nasıl olur? Bunu bütün sistem, klavye, mouse, kulaklık, monitör dahil olarak soruyorum. Ayrıca genel olarak ekipmanlarımdaki sorunları söyleyeyim. Kulaklığımın kablolarında temassızlık var bazen sağ kulaktan ses gelmiyor. Monitörümün sağ taraflarında ekranda darbe kaynaklı çizikler var. Klavye bazı tuşları arada hiç çalışmıyor ancak vurunca sorun uzun süreli düzeliyor genelde.
Bütçe ne diye sormayın dediğim gibi bende tam olarak bilmiyorum 10-15k çıkarabilirim herhalde. Siz genel olarak öncelik sırasında bir şeyleri yazarsanız bütçemin yettiği kadarını alırım, şimdiden teşekkür ediyorum.
Sizce yapılacak en mantıklı yükseltme nasıl olur? Bunu bütün sistem, klavye, mouse, kulaklık, monitör dahil olarak soruyorum. Ayrıca genel olarak ekipmanlarımdaki sorunları söyleyeyim. Kulaklığımın kablolarında temassızlık var bazen sağ kulaktan ses gelmiyor. Monitörümün sağ taraflarında ekranda darbe kaynaklı çizikler var. Klavye bazı tuşları arada hiç çalışmıyor ancak vurunca sorun uzun süreli düzeliyor genelde.
Bütçe ne diye sormayın dediğim gibi bende tam olarak bilmiyorum 10-15k çıkarabilirim herhalde. Siz genel olarak öncelik sırasında bir şeyleri yazarsanız bütçemin yettiği kadarını alırım, şimdiden teşekkür ediyorum.
- İşlemci: Intel Core i3 12100F 4.3GHz 12MB
- Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 3050
- Anakart: GIGABYTE H610M H 3200MHz DDR4
- RAM: 2X- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
- SSD: MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2
- HDD: 1 TB Laptop harddiski
- Kasa&PSU: POWER BOOST VK-P1900B 500W Rainbow
- Klavye: Gamepower Saber RGB
- Mouse: AORUS M2
- Kulaklık: HyperX Cloud Core
- Monitör: Rampage Flash RM-244 24" 144hz 1ms
- Mousepad: GameBooster Inferno S