Hayır göremedim. Sizde benim ilk mesajımı okuyun "iyi olmuş" gibi bir şey görebiliyor musunuz? Aynı fikirdeyiz ama fikir ayrılığına düşmüşüz gibi davranıyorsunuz.
Aynı fikirde olduğumuzun farkındayım da fikri belirtme yöntemimiz aynı değil. Hadi iğrenç dedin, bari neden olduğunu söyle. Hümanistlik çiçekçilik bocekcilik falan da yapmıyorum abicim ama bu ilk yazdığın yorum adamın hiçbir işine yaramıyor. Belki edindiği bir hobisi başlamadan bitti ben iğrenç yapıyorum yapmasam da olur diyerek. Ben de PS vb ile uğraşıyorum bana da özellikle ilk denemelerime berbat yorumlar geldi yine de takılmadım ama bazısı takılabilir.

Son düzenleme:
Aynı fikirde olduğumuzun farkındayım da fikri belirtme yöntemimiz aynı değil. Hadi iğrenç dedin, bari neden olduğunu söyle. Hümanistlik çiçekçilik bocekcilik falan da yapmıyorum abicim ama bu ilk yazdığın yorum adamın hiçbir işine yaramıyor. Belki edindiği bir hobisi başlamadan bitti ben iğrenç yapıyorum yapmasam da olur diyerek. Ben de PS vb ile uğraşıyorum bana da özellikle ilk denemelerime berbat yorumlar geldi yine de takılmadım ama bazısı takılabilir.
Haklısınız, yorumum kötü ve ahmakça olmuş olabilir. Uyarınızla daha fazla çeşitlendirdim. Neden kötü olduğunu anlattım. Fakat arkadaş en azından 1 tane Photoshop videosu izlese bir şeyler kapardı oradan. Izlemedi diyelim. Ilk kez photoshop kullanıyor ve bunu direkt olarak bir forumda yayınlıyor. O zaman gelecek kötü yorumlara da hazırdır diye düşünüyorum. Herkes en başta kötüdür zaten sizinde deyiminizle kimse annesinin karnında öğrenmiyor. Şuan çok iptidai bir tasarım yapmış arkadaş, gelecekte elbet düzelir buna zaman ayırırsa ama şuan durumlar ve yorumlarım bunlardır.