Detaylar
Kim cevapladı?Jeh0Ke
Becerikli
En büyük hatan balona ışığın yanlış taraftan gelmesi. Balon arka plandaki güneş ışığına göre oldukça karanlık, gölgeli görünmesi lazım. Ve renk tonlamasını da biraz iyi yaparsan tam oturabilir.
Hocam lisanslı Photosop'unuz varsa bence gerek yok. Firefly halleder böyle basit işleri. Emin olun Firefly daha iyi sonuç verirdi. Alınmayın ancak biraz kötü olmuş. Kendinizi geliştirmeniz lazım.
gustavo
Üstün
Direkt PNG eklemek dışında biraz uğraşıp gölge, ışıklandırma, renk gibi şeyleri ayarlasaydın güzel olurdu. İlk defa PS açıyorsan bile sadece PNG eklemek çok basit bir olay.
Hocam ekledim zaten o halde çok daha kötü oluyordu.
Rogue
Uzman
Yani insanları kırıp heveslerini kursaklarında bırakmak mı zorundasınız? Belki öğrenmeye çalışıyor, ilk defa programa girmiş sen böyle yorum yaparak onu bir adım ileri götüremezsin. Kimse anasının karnında bir şey öğrenmiyor.
cemkaraca
Yetkin
Hala iğrenç gözüküyor benim gözümde. Gölge desen yok, ışık desen yok. Gerçekçi olmak lazım masallarda yaşamıyoruz.Yani insanları kırıp heveslerini kursaklarında bırakmak mı zorundasınız? Belki öğrenmeye çalışıyor, ilk defa programa girmiş sen böyle yorum yaparak onu bir adım ileri götüremezsin. Kimse anasının karnında bir şey öğrenmiyor.
Rogue
Uzman
Sana masalda yaşıyoruz diyen yok beğenmiş numarası yap diyen de yok. Yıkıcı yerine yapıcı eleştiri yap o zaman. Zor bir şey değil.Hala iğrenç gözüküyor benim gözümde. Gölge desen yok, ışık desen yok. Gerçekçi olmak lazım masallarda yaşamıyoruz.
cemkaraca
Yetkin
Yapayım. Gölge desen yok, ışık desen yok, perspektif desen yok, mizanpaj desen yok. Yani kısacası iğrenç. Yapıcı oldu mu?Sana masalda yaşıyoruz diyen yok beğenmiş numarası yap diyen de yok. Yıkıcı yerine yapıcı eleştiri yap o zaman. Zor bir şey değil.